Eszköz és termék követési megoldások

A mai mobil munkaerővel az eszközkövetés bonyolultabbá vált, mint valaha. Szakembereink segítenek azon integrált megoldás azonosításában, amely javítja a pontosságot és a hatékonyságot.

Asset Tracking és Management Systems, a kulcsrakész megoldás

Segíthetünk Önnek egy olyan átfogó eszközkövető rendszer tervezésében és telepítésében, amely megfelel az Ön egyedi üzleti igényeinek. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező iparági megoldások révén szakértőink az egyik legjobban képzettek az üzleti életben.

Vonalkód és RFID technológia

A vonalkódok és az RFID napjaink legújabb vonalkód technológiát kínálják, beleértve az erőteljes auto-ID rendszereket, melyek segítségével gyorsan megkeresheti a kritikus folyamatok közben termekeit látószög-beolvasás nélkül. Akár nyomon kell követni az anyagokat, a kórházi berendezéseket vagy a mobil eszközöket, megtaláljuk a megoldást.

Eszközkövető szoftver

"Mindig pontos, mindig naprakész" szoftver az eszközkövető rendszer gerincét jelenti. A megfelelő szoftveres megoldással búcsút mondhat az időigényes táblázatoktól, és kihasználhatja a pontos valós idejű jelentéseket, riasztásokat, ellenőrzéseket és még sok minden mást.

Adatgyűjtők

Mobil hardver, mely segítségével bárhol elvégezheti a munkáját! Megakadályozzák a lopást és az elveszett anyagok miatt bekövetkező állásidőt az innovatív mobil adatgyűjtő megoldásokkal. A legfrissebb eszközkövető megoldásokat kínáljuk minden alkalmazáshoz és környezethez - az ipari felhasználástól, a raktárhelyiségen át az irodákig.

Vonalkód és RFID nyomtatók

Szakembereink segítenek egy olyan vonalkód vagy RFID-nyomtató megtalálásában, amely tökéletesen illeszkedik az alkalmazásához. A vonalkódok széles választékot kínálnak a gyártóknak és a kis mennyiségű nyomtatáshoz egyaránt.

Eszköz és termék követési szolgáltatás költsége

Az árazás a mennyiség, a feladat jellemzői és a teljesítés alapján történik. Kérjen ingyenes árajánlatot az űrlap használatával. Kérjük, adjon meg minél több információt, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés