A készlet gazdálkodás egyszerűsítése

A készletgazdálkodási rendszerek azonnali előnyökkel járnak, bevezetését kővetően szinta azonnal megtérülnek. Képzett szakembereink törekszenek olyan innovatív megoldások megtalálására, amelyek javítják a pontosságot és a termelékenységet, miközben csökkennek az Ügyfelek költségeit.

Készletgazdálkodás, Integrált, skálázható készlet megoldások

A vonalkódok segítettek már több ezer vállalat számára, hogy racionalizálják készletkezelésüket. Akár egy kis raktárhelyiséghez vagy egy összetett raktár üzemeltetéséhez van szükség megoldásra, szakembereink olyan teljes rendszert tervezhetnek, amely a befektetés megtérülését az első naptól kezdve biztosítja.

Adatgyűjtők, a leltár nyomon követéséhez

Javíthatja a leltár pontosságát olyan mobil adatgyűjtőkkel, amelyek bárhol együtt működnek a több részre osztott csapatokkal, kollégákkal. Széles választékát kínáljuk az ipari vonalkód-szkennerek, RFID olvasók és mobil adatgyűjtők termékpalettájának. A kötegelt és valós idejű vezeték nélküli adatgyűjtés lehetőségeivel minden alkalmazáshoz és környezethez vannak megoldásaink.

Leltárkezelő szoftver, növelje a készlet pontosságát

Küszöbölje ki a költséges leltári folyamatokat, és gyorsan végezzen azonnali ellenőrzéseket leltár-ellenőrző szoftverrel. Segítünk azonosítani a megfelelő megoldást a készlet sorszámának, tételszámának vagy lejárati dátumának követéséhez.

Felhőalapú készletkezelés, a leltár kezelése bárhol és bármikor

A készletinformációk bárhonnan elérhetők a webalapú készletkezelő megoldással. A beépített eszközök, például a lemerültség és a feltöltési figyelmeztetések, a napi jelentéskészítést és számos egyébb funkciókkal van ellátva.

Vonalkód-címke nyomtatók, minden alkalmazáshoz

A címkék bármely követési rendszer építőelemei. A vonalkódok és a tekercses címkékt széles felhasználásó módot kínálnak, válaszzon termékkínálatunkból. A mobil eszközöktől az ipari minőségű nyomtatókig, melyek szinte minden környezeteket képesek kezelni megoldást nyújtunk.

Adatgyűjtő életciklus kezelés és követése

A kezdeti beszerzéstől az eszköz selejtezéséig, teljes körű életciklus stratégiai támogatást kínálunk, amely nyugalmat biztosít Ügyfeleinknek. Mi gondoskodunk a frissítésekről, a javításokról, a megfelelőségi követelményekről és a felhasználói szolgáltatásokról.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés