Raktárkezelés

Szakképzett munkatársaink több különböző iparágaiban olyan raktári irányítási rendszereket segítettek már bevezetni, amelyek növelik a pontosságot, csökkentik a munkaerőköltségeket és javítják az ügyfélszolgálatot.

Raktárkezelési rendszer, a végpontok összekötése

Küldetésünk, hogy a tudásunkat az Ön számára átadjuk. Akár szüksége van egy kifinomult WMS-re, amely rendelkezik az OMNI-csatorna képességekkel, vagy olyan rendszerrel, amely automatizálja a ciklusszámlálást az RFID technológiával, a szakértőinkre támaszkodhat, hogy azonosítsa a környezetéhez igazodó megfelelő megoldást.

Raktárkezelő szoftver, gyorsítsa fel a folyamatokat

A WMS szoftver az a HUB, amely összeköti az ellátási lánc minden egyes végpontját, felgyorsítja az információáramlást és az árut szállítását. Segítünk azonosítani a megfelelő felhőalapú vagy webalapú megoldást, hogy integrálni tudjuk a meglévő rendszereikhez, és racionalizáljuk a raktárkezelést.

Adatgyűjtők, javíták a pontosságot

A mobil számítógépek drámai módon javíthatják a pontosságot és a döntéshozatalt a raktárgazdálkodásban. A kézi adatgyűjtők a legjobb mobil megoldásokat nyújták a teljes ellátási lánc támogatásához, a beérkeztetéstől a szállításig.

Vonalkódolvasók és RFID olvasók

Cégünk széles választékot kínál vonalkód-szkennerek és RFID olvasó eszközök kínálatában. A kötegelt és valós idejű vezeték nélküli adatgyűjtés lehetőségeivel minden alkalmazáshoz és környezethez. Vegye fel a kapcsolatot még ma az egyik szakértőnkkel, hogy megtalálja a megfelelő szkennelési megoldásokat.

Vonalkód-címke nyomtatók, minden alkalmazáshoz

A címkék bármely követési rendszer építőelemei. A vonalkódok és a tekercses címkékt széles felhasználásó módot kínálnak, válaszzon termékkínálatunkból. A mobil eszközöktől az ipari minőségű nyomtatókig, melyek szinte minden környezeteket képesek kezelni megoldást nyújtunk.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés