Címke nyomtató, vonalkód olvasó és adatgyűjtő szervíz

Javítás és műszaki támogatásunk gyors, minőségi szolgáltatás, amelyre számíthat. A csúcsteljesítmény mellett működő rendszereink elsődleges fontosságúak.

Szakértőink gyors és megbízható szolgáltatást nyújtanak, amely megvédi a címke nyomtatói, vonalkód olvasók és adatgyűjtők működését és hosszú élettartalmát.

Helyszíni támogatás, szerviz és javítás

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az vonalkód technikai iparág vezető hardvergyártóival és szoftvergyártóival. Kíváló szerviztechnikusaink igénybevételével, eszközeinek időszakos felülvizsgálatával gondoskodhat a javítási és karbantartási feladatokról, elkerülve a költséges leállásokat.
Gondoskodnak arról, hogy a készüléke személyre szabott legyen, és készen álljanak a használatra azonnali kibontás után.

Egyszerű javítás és csere

Műhelyünk kiváló szolgáltatásokat és a legmodernebb technológiai szakértelmet kínálja a vonalkód technikai eszközökről. Élvezze a nyugalmat, miközben szakembereink kezelik a javítási, konfigurációs, garanciális és cserei igényeit.

Tartsa meg munkatársait olyan alapvető feladatok elvégzésére, amelyek lehetővé teszik vállalkozásának növekedését.

Help Desk, az élő támogatás csak egy telefonhívás

A vonalkód technikai szakembereink készen állnak üzletének a támogatására. Hálózati hibaelhárításról a berendezésekkel kapcsolatos problémákon át, a szükséges segítség csak egy telefonhívás.

Kiemelt támogatási szolgáltatásunk garantált Help Desk hozzáférést, technikai támogatást és javítási biztosít.

Vonalkód szervíz, Zebra szervíz, Datalogic szervíz, címkenyomtató szervíz, vonalkód olvasó szervíz

Érdeklődés és árajánlatkérés