Szállítási és fizetési információk

Házhoz szállítás
A vásárló a megrendelt termékek házhoz szállítását is kérheti, ennek érdekében rendeléskor jeleznie kell írásban, vagy szóban, hogy az árut szállítással kéri. A rendelt termékek kiszállítását nemcsak számlázási- vagy telephely-címre, hanem bárhová lehet kérni. A DigiCode Kft. a pontosan (kapucsengő, emelet, ajtó, név) megadott szállítási adatokra szállítja a csomagot. A már kiszámlázott rendeléseket a DigiCode Kft. nem módosítja.

"Ingyenes"
A kiszállítás akkor ingyenes, ha a megrendelés nettó végösszege meghaladja az 500.000 forintot. Amennyiben a rendelés értéke nem éri el ezt a határt, egységesen nettó 1.000 forint a kiszállítás díja.

Készpénz
A DigiCode Kft. új partnerei az utalásos vásárlási feltételek teljesüléséig (amelynek feltételeit az utalásos fizetésnél találja) csak készpénzzel, utánvéttel, illetve előutalással vásárolhatnak.

Bankkártyás fizetés
Ügyfeleink számára lehetőség van Online vásárláskor bankkártyás fizetésre is.
A DigiCode Kft. a Barion Kft. -vel és a nemzetközileg is ismert PayPal -al áll szerződésben melyek használata esetében az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:
- Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
- Visa vagy Electron bankkártyádat
- Amex bankkártyádat

Utánvét
A DigiCode Kft. házhozszállítási szolgáltatást igénylő partnerei utánvéttel is kiegyenlíthetik számlájukat. Házhozszállításkor a szállítónak fizetik ki készpénzben az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A viszonteladók utalással is kiegyenlíthetik a kiszállított áru ellenértékét, ha ezt megelőzőleg a számla kiállítása előtt az ügyfélszolgálatos munkatárssal egyeztetnek!

Előutalás
Utalásos számlakiegyenlítést jelent, amely az áruátvétel előtt lezajlik. A DigiCode Kft. a leadott rendelést igény szerint faxon vagy e-mailben visszaigazolja. Raktári termék esetén a megrendelt terméket az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezést követően lehet elvinni. Sürgős esetben banki igazolással - amely igazolás tartalmazza, hogy az átutalás visszavonhatatlan - is elvihető a termék.

Utalás
Azok a Viszonteladók, akik legalább egy éve rendszeres vásárlói a DigiCode Kft.-nek, és éves szinten legalább 2 millió forintos nettó forgalmat bonyolítanak, számláikat 8 napos utalással is kiegyenlíthetik. Erről minden esetben utalásos szerződés készül. Az utalásos szerződés megkötésekor a DigiCode Kft. igazodik partnerei igényeihez. A szerződésben rögzíti a részéről biztosított hitelkeretet, továbbá azon személyek nevét, akik jogosultak az árut átutalás terhe mellett elvinni.

Teszt
A viszonteladó egy termék, annak működése, kompatibilitása jobb megismerése érdekében igénybe veheti a DigiCode Kft. speciális szolgáltatását. Ha élni kíván ezzel a lehetőséggel, azt vásárlás előtt jeleznie kell a DigiCode Kft. felé! A DigiCode Kft. tesztelésre minden olyan terméket oda tud adni, amely nem dobozos kivitelű, és annak tesztüzeme után azt értékesíteni tudja. A teszt maximum 5 munkanapig tarthat.