Plasztik kártya nyomtatás

A DigiCode Kft. műanyag azonosító kártya nyomtatási szolgáltatása kiváló minőségű, előre nyomtatott PVC kártyákat eredményez, gyors átfutási idővel. Függetlenül attól, hogy a megrendelő projektje egy kis darabszámú irodai felhasználásra vagy folyamatos megrendelésre szól, cégük rendelkezik a szükséges erőforrásokkal és berendezésekkel, hogy kezelni tudja a különböző ügyfelek igényeit.

Bizonyos esetekben az ügyfeleknek házon belül nem lehetséges a költségvetési megszorítások miatt vagy erőforrás hiányában egy plasztik kártya rendszerre/nyomtatóra beruházni, ilyen esetekben vállaljuk a kártyák bérnyomtatását. Szolgáltatásunkon keresztül hozzáférést biztosítunk a plasztik kártya iparának legújabb technológiáihoz - minőségi és biztonságos eszközökkel.

A műanyagkártya bérnyomtatás néhány példája

Gyakorlatilag bármilyen típusú PVC-kártya bérnyomtatása lehetséges egyedi nyomtatással - középen mágnescsíkkal, azonosítóval és megszemélyesített kártyákkal - a legkisebb tételektől a legnagyobb volumenig. A magcsíkos ajándékkártyáktól, a belépőkártyákon át a vonalkód tagsági kártyákig, Cégünk segít megoldani az ügyfeleink igényeit.

Képesek vagyunk előre nyomtatott kártyákat készíteni - részleges vagy teljes nyomtatással -, rövid átfutási idővel.

Belépő kártya nyomtatás

Cégünk teljes egészében kezeli az azonosító kártya megtervezését és előállítását, a nyomtatástól a kártyák elosztásáig - akár közvetlenül egy szervezethez, akár egyénileg egy szervezet ügyfeleinek, alkalmazottainak számára.

Az adatokat bizalmasan kezeljük és nem adjuk át harmadik fél számára. Adatbázisból dolgozunk ezért, a késöbbiek folyamán bármikor újra gyártható vagy bővíthető a belépésre jogosult személyek köre.

Részleges azonosító kártya nyomtatás

Bízza ránk előre nyomtatótt kártyájának elkészítését, majd saját telephelyén személyesítse meg kártyákat. Előre nyomtatott kártya esetében két lehetőség közül választhatnak ügyfeleink, az első lehetőség amikor plasztik kártya nyomtató vásárlásával egészítik ki a szolgáltatást és házon belül oldják meg a megszemélyesítést.

A másik lehetőség, hogy cégünk egy kiszállás keretében személyesíti meg a kártyákat. Ebben az esetben a tervezéstől, a tökéletes szín arányokig végigkövető a teljes nyomtatási folyamat a telephelyükön. Kiváló minőségű, előre nyomtatott kártyákhoz gyorsan személyre szabjuk a kártyákat és ki is oszthatók a helyszínen.

Kártya tervezése és gyártása

Nem rendelkezik saját plasztik kártyarendszerrel? Nem probléma.
Cégünk rendelkezik kártya tervezési és gyártási szolgáltatással, tapasztalattal és a szükséges eszközökkel. Professzionális kártya-tervezőink a cég logójával és színeivel segíthetik az egyéni kártya kialakítását.

Hozzáadhatunk vonalkódokat, mágnescsíkokat, aláírási paneleket, hologramokat, UV fluoreszkáló képeket / szövegeket és sok más egyedi biztonsági funkciót a kártyáihoz.

Alkalmazotti kártyák, biztonsági kártyák, opcionális tulajdonsága:
- Fénykép
- Változó adatok
- Biztonsági hologram
- Vonalkód
- Mágnes kódolás
- Intelligens kódolás

Előnyomtatott egyedi tagsági, klub kártyák, opcionális tulajdonsága:
- Fénykép
- Változó adatok
- laminált
- Vonalkód
- Mag Stripe
- Aláírási panel

Előnyomtatott egyéni hűség és ajándék kártyák, opcionális tulajdonsága:
- RFID Ving kulcskártya
- HiCo Mag Stripe
- LoCo Mag Stripe
- Teljes elő-nyomtatás
- Részleges-Print
- Vonalkód

Személyzeti kártyák, Konferencia kártyák, Backstage Passes, opcionális tulajdonsága:
- Túlméretezett kártya
- Vonalkód
- RFID követés
- Fénykép
- Teljes elő-nyomtatás
- Részleges-Print

Kártya nyomtatási szolgáltatás költsége

Az árazás a mennyiség, a kártya jellemzői és a teljesítés alapján történik, kérjen ingyenes árajánlatot az űrlap használatával.
Kérjük, adjon meg minél több információt, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Plasztik kártya, nyomtatás, bérnyomtatás, azonosító kártya gyártás

Érdeklődés és árajánlatkérés