Plasztik kártya nyomtatás

A DigiCode Kft. műanyag azonosító kártya nyomtatási szolgáltatása kiváló minőségű, előre nyomtatott PVC kártyákat eredményez, gyors átfutással. Függetlenül attól, hogy a megrendelő projektje egy kis darabszámú irodai felhasználásra vagy folyamatos ajándék kártya milliós megrendelésre szól, a DigiCode Kft. rendelkezik az erőforrásokkal és berendezésekkel, hogy kezelni tudja a különböző ügyfelek igényeinek és követelményeinek minden méretben.

Bizonyos esetekben házon belül nem lehetséges a költségvetési megszorítások miatt vagy erőforrás hiányában egy plasztik kártya rendszerre/nyomtatóra beruházni, ilyen esetekben Cégünk vállalja a nyomtatási szolgáltatást. Az DigiCode Kft. hozzáférést biztosít az plasztik kártya iparának legújabb technológiáihoz - biztonságos eszközökkel és erős kapcsolataink és pozícionálásunk révén a kártyatermelőkkel.

Műanyagkártya nyomtatási szolgáltatás példái

Gyakorlatilag bármilyen típusú PVC-kártya bérnyomtatása lehetséges egyedi nyomtatással - középen mágnescsíkkal, azonosítóval és megszemélyesített kártyákkal - nagy tételekben vagy igény szerint. A magcsíkos ajándékkártyáktól a vonalkód tagsági kártyákig és a megszemélyesített kártyák alkalmazotti jelvényéig Cégünk segít megoldani a problémáját.

Képesek vagyunk előre nyomtatott kártyákat készíteni - részleges vagy teljes nyomtatással -, hogy időben elküldhető legyen.

Teljeskörű személyi igazolvány nyomtatás

Cégünk teljes egészében kezeli az azonosító kártya előállítását, a nyomtatástól a kártyák elosztásáig - akár közvetlenül egy szervezethez, akár egyénileg egy szervezet ügyfeleinek, alkalmazottainak vagy tagjai számára.

Részleges azonosító kártya nyomtatás

A tervezéstől, a tökéletes szín arányokig végigkövető a teljes nyomtatási folyamat az Ügyfél telephelyén. Kiváló minőségű, előre nyomtatott kártyákhoz gyorsan személyre szabjuk a kártyákat házon belül és ki is oszthatók a helyszínen.

Kártya tervezése és gyártása

Nem rendelkezik saját plasztik kártyarendszerrel? Nem probléma.

A DigiCode Kft. rendelkezik kártya tervezési és gyártási szolgáltatással. Professzionális kártya-tervezőink a cég logójával és színeivel segíthetik az egyéni kártya kialakítását.

Hozzáadhatunk vonalkódokat, mágnescsíkokat, aláírási paneleket, hologramokat, UV fluoreszkáló képeket / szövegeket és sok más egyedi biztonsági funkciót a kártyáihoz.

Alkalmazotti kártyák, biztonsági kártyák, opcionális tulajdonsága:
- Fénykép
- Változó adatok
- Biztonsági hologram
- Vonalkód
- Mágnes kódolás
- Intelligens kódolás

Előnyomtatott egyedi tagsági, klub kártyák, opcionális tulajdonsága:
- Fénykép
- Változó adatok
- laminált
- Vonalkód
- Mag Stripe
- Aláírási panel

Előnyomtatott egyéni hűség és ajándék kártyák, opcionális tulajdonsága:
- RFID Ving kulcskártya
- HiCo Mag Stripe
- LoCo Mag Stripe
- Teljes elő-nyomtatás
- Részleges-Print
- Vonalkód

Személyzeti kártyák, Konferencia kártyák, Backstage Passes, opcionális tulajdonsága:
- Túlméretezett kártya
- Vonalkód
- RFID követés
- Fénykép
- Teljes elő-nyomtatás
- Részleges-Print

Kártya nyomtatási szolgáltatás költsége

Az árazás a mennyiség, a kártya jellemzői és a teljesítés alapján történik.
Kérjen ingyenes árajánlatot az űrlap használatával.
Kérjük, adjon meg minél több információt, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés