Garancia kiterjesztés a legjobb minőségű eszközökre

Áruházunkban kapható Zebra, Honeywell és Datalogic készülékekre különleges garanciát is igényelhet, melyek a választott csomagtól függően nem csak a gyors és hatékony ügyfélszolgálati segítséget, de a gépek időszakos karbantartását is garantálják.

Ezek a különleges szolgáltatások biztosítják, hogy a nálunk vásárolt készülékek a lehető leghosszabb ideig szolgálják vállalkozását, és minden szempontból a legjobb teljesítményt nyújtsák a munka frontvonalán. A hardver vásárlásakor mindig figyelembe kell venni az esetleges leállásokat és extra kiadásokat. A eszközök cseréje költséges lehet, és a kisebb költségkerettel rendelkező cégek könnyen kifogyhatnak az éves előre tervezett keretből.

A telefonos vagy online segítség, a garanciális javítás, valamint a helyben történő karbantartás is magasan képzett szakemberek feladata, így biztos lehet abban, hogy eszközei minden körülmények közt a legjobb kezekben lesznek.

Megfontolandó tanács

Mikor eszköz beszerzésre került a sor akkor tájékozódjon minden lehetséges extra garanciális szerződésről és a kapott információk alapján mérlegeljen. A szolgáltatási szerződések segítséget nyújthatnak a támogatott termékek javításához és karbantartásához, így a lehető leghamarabb újra elérhetővé válhatnak a termelésben. A garancia kiterjesztés egyedi ajánlását igyekezünk úgy kezelni, hogy a termék kezdeti használatától a végéig bezárólag - teljes élettartalma alatt - biztosítsa.

Érdeklődés és árajánlatkérés