Tekercses címke bérnyomtatás

A vonalkód technikai szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a helyszíni felmérésektől az egyéni szoftverfejlesztésig, berendezések telepítésén át akár a tekercses címke bérnyomtatásig.

A tekercses címkék azon túl, hogy egyszerűvé teszik a termékek azonosítását és követését, további extra információkkal és esztétikai jellemzőkkel is bírnak. Vállalunk kiváló minőségű - akár színes nyomtatást is - többféle típusú címke alapanyagokon és a legkülönbözőbb méretekben. A tekercses címke bérnyomtatásával a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, mert az ilyen vinnyetták a kényelmet, a hatékonyságot és a könnyű használatot kínálják.

Legyen szüksége szállítmányokra ragasztható címkére, termék címkére vagy egyéb matricára, mi segítséget nyújthatunk abban, hogy megtalálja a megfelelő megoldást bármilyen felhasználásra. Egyedülálló és masszív ragasztók alapanyagokat, egyedi méreteket és még sok extra paramétert kínálunk az címkézési igényeihez.

Alábbiakban a teljesség igénye nélkül igyekezünk bemutatni a lehetőségek listáját, hogy megtudja, mennyit és milyen paramétereket tehetünk hozzá a jelölési problémáihoz. Esetleg találhat olyan matricázási felhasználást is, amelyeket eddig még nem vett figyelembe vagy elsiklott felette.

Miért jó a tekercses címke?

A tekercses címke használata a termékek azonosításának egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módját jelenti. Azon túl, hogy a végletekig képes leegyszerűsíteni a vonalkódos adminisztráció és a követés feladatát, rengeteg extra információval és esztétikai elemmel is ellátható annak érdekében, hogy a végeredmény a céljainknak megfelelő legyen. A tekercses címkék egyszerre garantálják a kényelmet, a hatékonyságot és az egyszerű, gyors használatot is.

Miért van szükségem egyedi címkékre?

Egyedi tekercses címkére sok szempontból szüksége lehet egy vállalkozásnak. A vonalkódos adminisztráció szempontjából épp úgy fontos lehet a címke, mint a raktárkészlet vagy az egyedi termékek jelölésének szempontjából. Attól függően persze, hogy milyen célra szeretne címkét készíttetni, az igények és az elvárások eltérőek lehetnek. Mi a Digicode-nál garantáljuk azt, hogy minden esetben az ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelő módon, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával vágunk bele a feladat megvalósításának!

Miért jó a bérnyomtatás?

A bérnyomtatás leginkább azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik nem tudnak, vagy nem akarnak saját címkenyomtató használatára költeni. Sok hazai kis- és középvállalkozásnak nincs szüksége arra, hogy napi szinten több száz darab címkével kelljen dolgoznia, és ennek érdekében megérje fenntartani egy címkenyomtatót. A bárnyomtatás kedvező áron kínál lehetőséget a magas minőségű, üzleti, raktári és ipari körülmények közt használatos címkék kivitelezésére. Úgy, hogy többé nem kell aggódni a saját nyomtató fenntartásából fakadó alapanyag- és szervizköltségek miatt, és az esetleges selejtes darabok sem okoznak többé fejfájást. Bérnyomtatásban egyedi formatervezéssel, egyedi darabszámban gyakorlatilag bármilyen méretű, formájú és minőségű címke elkészíttethető.

Ha kell, megtervezzük ön helyett!

Ha egyedi címke készítéséről van szó, sokan szeretik a tervezés folyamatát saját kézben tartani. Saját címkéi megjelenését bármilyen formátumban megtervezheti, mi segítünk azok végleges kivitelezésében.

Abban az esetben azonban, ha nem szeretne a tervezéssel bajlódni, bízza a feladatot a profikra! Igény esetén munkatársaink segítenek az egyedi design és elrendezés megvalósításában az ön által választott képek, szöveg és a logó létrehozásával vagy hozzáadásával.

Tapasztalt designer kollégáink a formatervezés folyamatát az első lépéstől az utolsóig elvégzik, minden esetben az ön igényeinek megfelelően. Az elégedettség minden esetben garantált!

Minden matricánk minőségi alapanyagokra, napjaink legjobb nyomtatási módszereivel készül, így biztos lehet abban, hogy az ön egyedi címkéi is tükrözni fogják a vállalkozása által képviselt profizmust és magas színvonalát.

Amennyiben már rendelkezik előzetes tervekkel úgy nincs más dolga, minthogy egyszerűen elküldi őket nekünk, Mi ezeket az anyagleadási feltételek szerint ellenőrizzük, és ha olyan hibát találunk, ami rossz hatással lehet a végtermék minőségére, jelezzünk ön felé. Ha pedig minden rendben, nincs más hátra: indulnak a nyomdagépek, kezdődhet a bérnyomtatás!

Mit kínál a Digicode, ha címkézésről van szó?

Kiváló minőségben vállaljuk címkék nyomtatását, akár színes kivitelben is. többféle típusú alapanyagra, a legkülönbözőbb méretekben. Ha minket választ saját címkéi elkészítésére, a lehetőségek tárháza szinte határtalan. Akár szállítmányokra ragasztható címkére, akár termékcímkére vagy bármilyen egyéb matricára van szüksége, mi segítünk abban, hogy megtalálja az ön számára tökéletes megoldást. Egyedülállóan masszív és időtálló ragasztóval ellátott alapanyagokkal dolgozunk, igény szerint pedig az egyedi méretezés mellett sok más, extra paraméter közül is választhat, melyek megfelelnek címkézési igényeinek. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül igyekszünk bemutatni eme lehetőségek listáját annak érdekében, hogy megmutassuk, milyen módszerekkel tudjuk megoldani a termékek jelölésével kapcsolatos problémáit, íkvánságait.

Egyedi forma és méret? Nálunk nincs akadálya!

Címkék esetében a standard formák közé tartozik a téglalap, kör, ovális és a négyzet. Nálunk azonban egyedi alakos formák gyártására is van lehetőség. A végeredménynek kizárólag az ön képzelete szabhat határt!

A kisebb, lekerekített négyszögletes címkék alkalmasak lehetnek boríték, műszaki eszközök címkézésre, míg a nagyobb címkék kiváló választást jelenthetnek a kereskedelemben, termékek igényes megjelenítéséhez vagy logisztikai felhasználásra, raklapok és dobozok címkézéséhez.

A borospalackok, pálinkás- és egyéb üvegek megjelenésének testreszabásához, vagy épp a kreatív csomagolásokhoz az alakos címkék bármely méretét ajánljuk.


Raktározás és kereskedelem - milyen címkefajtát válasszak?

A kereskedelemben és a raktározásban kiemelten fontos, hogy a termékeket jelölő címkék jól olvashatók legyenek és ellenálljanak az őket folyamatosan érő, különböző környezeti hatásoknak. Annak érdekében, hogy a számunkra megfelelő eredményt érjük el, céljainknak megfelelő címketípust kell választanunk. De milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre? Elolvasom a segédletet

Alapanyagok és felületek

 • Matt és fényeg termál (hőpapír) alapanyag
 • Matt és fényes papír alapanyag
 • PP/PVC/PE/PET műanyag alapanyag
 • Biztonsági (destruktív) műanyag alapanyag
 • Szintetikus (átlátszó) műanyag alapanyag
 • BOPP (Biaxiálisan orientált polipropilén) felület
 • UV védett műanyag felület

Előnyök

 • Tartós, kiváló minőségű nyomat
 • Könnyen adagolható, utántölthető
 • Sokkal gazdaságosabbak, mint az íves címkék
 • Kényelmes, gyors alkalmazás
 • könnyű felhelyezás
 • Hosszan tartó
 • Speciális feladatok egyszerű megoldása

Bérnyomtatás megrendelése

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelése az anyagleadás után a lehető leghamarabb elkészüljön. Ha minket választ, nem csak az időt álló, minőségi végterméket, de a munka gyorsaságát is garantáljuk!

Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen történjen, két megrendelési lehetőséget kínálunk ügyfeleink számára:

 • Ha már elkészítette a címke előzetes tervét, egyszerűen küldje el nekünk. Ezután az alapanyagot, a méretet és a formát tekintve is választhat a rendelkezésre álló lehetőségek közül.
 • Ha egy kis segítségre van szüksége a címkék megtervezéséhez, írja meg nekünk elképzeléseit és küldje el a már meglévő anyagokat. Cégünk szakemberei készséggel állnak rendelkezésére álmai formába öntésében, tervei megvalósításában!

Az egyedileg nyomtatott matricák megrendelése soha nem volt ennél könnyebb vagy kényelmesebb feladat, hiszen ha kell, mi mindent elintézünk ön helyett! Az anyagleadás és az egyeztetés után nincs más dolga, mint nyugodtan hátradőlni és várni a tökéletes végeredményre. Annak érdekében pedig, hogy ön valóban a legjobbat kapja, cégünk elégedettségi garanciát vállal és kezeskedik a lehető leggyorsabb átfutási időt illetően!

Érdeklődés és árajánlatkérés