Tekercses címke bérnyomtatás

A vonalkód technikai szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a helyszíni felmérésektől az egyéni szoftverfejlesztésig, berendezések telepítésén át akár a tekercses címke bérnyomtatásig.

A tekercses címkék azon túl, hogy egyszerűvé teszik a termékek azonosítását és követését, további extra információkkal és esztétikai jellemzőkkel is bírnak. Vállalunk kiváló minőségű - akár színes nyomtatást is - többféle típusú címke alapanyagokon és a legkülönbözőbb méretekben. A tekercses címke bérnyomtatásával a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, mert az ilyen vinnyetták a kényelmet, a hatékonyságot és a könnyű használatot kínálják.

Legyen szüksége szállítmányokra ragasztható címkére, termék címkére vagy egyéb matricára, mi segítséget nyújthatunk abban, hogy megtalálja a megfelelő megoldást bármilyen felhasználásra. Egyedülálló és masszív ragasztók alapanyagokat, egyedi méreteket és még sok extra paramétert kínálunk az címkézési igényeihez.

Alábbiakban a teljesség igénye nélkül igyekezünk bemutatni a lehetőségek listáját, hogy megtudja, mennyit és milyen paramétereket tehetünk hozzá a jelölési problémáihoz. Esetleg találhat olyan matricázási felhasználást is, amelyeket eddig még nem vett figyelembe vagy elsiklott felette.

Gyors és egyszerű! Tervezzünk!

Ha lehetősége van hozzon létre egyéni címke megjelenést bármilyen formátumban. Igény esetén, akár ránk is bízzhatja az egyedi designját és elrendezését a képek, a szöveg és a logó létrehozásával vagy hozzáadásával.

Tapasztalt designer kollégáink A-tól Z-ig alakítják ki a formatervezést, és biztosítják, hogy megfeleljen az igényeinek. Az elégedettség garantált!

Minden matrica minőségi, színes anyagok és napjaink legjobb nyomtatási módszerei segítségével készülnek, így az Ön egyedi címkéi biztosan tükrözni fogják a vállalkozásának magas színvonalát.

Amennyiben már rendelkezik előzetes tervekkel úgy azt, egyszerűen csak elküldi nekünk, átnézzük az anyagleadási feltételek szerint és már kezdődhet is a bérnyomtatás.

Formák és méretek

A standard formák közé tartozik a téglalap, kör, ovális és a négyzet. Egyedi alakos formákat is tudunk gyártani, melynek csak képzelete szabhat határt.

A kisebb, lekerekített négyszögletes címkék alkalmassak lehetnek boríték, műszaki eszközök címkézésre, míg a nagyobb címkék kiváló választás lehet a kereskedelemben, termékek igényes megjelenítéséhez vagy logisztikai felhasználásra, raklap és doboz címkékhez.

A boros palack, pálinka címke és egyéb üvegek megjelenésének testreszabásához vagy a legkreatívabb csomagolásokhoz az alakos címkék bármely méretét ajánljuk.


Raktározás és kereskedelem - milyen címkefajtát válasszak?

A kereskedelemben és a raktározásban kiemelten fontos, hogy a termékeket jelölő címkék jól olvashatók legyenek és ellenálljanak az őket folyamatosan érő, különböző környezeti hatásoknak. Annak érdekében, hogy a számunkra megfelelő eredményt érjük el, céljainknak megfelelő címketípust kell választanunk. De milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre? Elolvasom a segédletet

Alapanyagok és felületek

 • Matt és fényeg termál (hőpapír) alapanyag
 • Matt és fényes papír alapanyag
 • PP/PVC/PE/PET műanyag alapanyag
 • Biztonsági (destruktív) műanyag alapanyag
 • Szintetikus (átlátszó) műanyag alapanyag
 • BOPP (Biaxiálisan orientált polipropilén) felület
 • UV védett műanyag felület

Előnyök

 • Tartós, kiváló minőségű nyomat
 • Könnyen adagolható, utántölthető
 • Sokkal gazdaságosabbak, mint az íves címkék
 • Kényelmes, gyors alkalmazás
 • könnyű felhelyezás
 • Hosszan tartó
 • Speciális feladatok egyszerű megoldása

Bérnyomtatás megrendelése

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért mindent megteszünk azért, hogy megrendelését mielőbb át tudjuk adni.
Két megrendelési lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek:

 • Ha már elkészítette a címke előzetes tervét, egyszerűen elküldi nekünk, választhat a rendelkezésre álló lehetőségek közül, és megrendelheti.
 • Ha még egy kis segítségre van szüksége a címkék megtervezéséhez, a cégünk szakemberei segítséget nyújthat Önnek.

Cégünk elégedettségi garanciát és gyors átfutási időket kínál, így az egyedileg nyomtatott matricák megrendelése soha nem volt könnyebb vagy kényelmesebb.

Érdeklődés és árajánlatkérés