Tekercses címke nyomtatás

A vonalkód technikai szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a helyszíni felmérésektől az egyéni szoftverfejlesztésig, berendezések telepítésén át akár a tekercses címke nyomtatásig. Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy segítsenek legfontosabb azonosítási projektjeiken.

Egyedi tekercses címke megoldások, tökéletes bármilyen alkalmazáshoz

Legyen szüksége szállítmányokra ragasztható címkére, termék címkére vagy ékszercímkére, mi segítséget nyújthatunk abban, hogy megtalálja a megfelelő megoldást bármilyen felhasználásra. Egyedülálló és masszív ragasztók anyagokat, egyedi méreteket és még sok minden mást kínálunk az Ön igényeinkek a teljesítéséhez.

Egyéni azonosító kártyák és biztonsági megoldások

A mai személyi igazolványok könnyeddé teszik a tagságok, a hűségprogramok, az alkalmazottak, a diákok nyilvántartását a belső rendszerében. Az iparágtól függetlenül a vonalkód-azonosító szakemberek segítenek abban, hogy olyan egyedi megoldásokat hozzon létre, melyek védik a biztonságot és növelik a hatékonyságot, termelékenységet.

Egyedi címke tervező szoftver, az Ön igényeinek megfelelően

Egyéni szoftveres megoldást tervezünk, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. Akár címke nyomtató és tervező rendszert, akár teljes körű raktárkészlet-ellenőrző rendszert keres, mérnökeink készen állnak, hogy segítsenek.

Tekercses termál címke bérnyomtatás

A tekercses címkék egyszerűvé teszik potenciális ügyfelei számára a termékek azonosítását. Vállalunk kiváló minőségű, színes nyomtatás többféle típusú anyagon és különböző méretben. A tekercses címke nyomtatásával a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. A tekercses címkék a kényelmet, a hatékonyságot és a könnyű használatot kínálják. Alábbiakban bemutatjuk a lehetőségek listáját, hogy pontosan megtudja, mennyit és mit tehetünk hozzá a tekercsnyomtatási nyomtatási projekthez. Esetleg találhat olyan lehetőségeket is, amelyeket nem vett figyelembe.

Gyors és egyszerű! Tervezzük!

Hozzon létre egy egyéni címke megjelenést bármilyen tervezési eszközök segítségével. Bízza ránk vagy készítse el saját designját és elrendezését a képek, a szöveg és a logó létrehozásával vagy hozzáadásával.

Szakmai tervezőink csapatunk A-tól Z-ig alakítja ki a formatervezést, és biztosítja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Az Ön elégedettsége garantált!

Minden matricacímke minőségi, színes anyagok és napjaink legjobb nyomtatási módszerei segítségével készülnek, így az Ön egyedi címkéi biztosan tükrözni fogják a vállalkozásának magas színvonalát.

A kis, lekerekített négyszögletes címkék alkalmassak lehetnek boríték címkézésre, míg a nagyobb címkék kiváló választás lehet a termékek professzionális megjelenéséért, a borpalackok testreszabásához vagy a szemet gyönyörködtető csomagoláshoz.

Formák és méretezés:

A standard formák közé tartozik a kör, téglalap, ovális és a négyzet. Egyedi formájuk tekercses címke gyártásának csak képzelete szab határt.

Speciális címkék:

- Direkt thermál tekercscímkék
- Thermál transzfer címkék
- Gépi tekercses címkék (különböző magméretek)
- Beltéri-kültéri címkék
- Termék címkék

Anyagok és felületek:

- Papír
- Színes papír
- Fólia
- BOPP (Biaxiálisan orientált polipropilén)
- Alacsony tapadású és állandó ragasztók
- Thermál
- Fényes papír
- Matt papír
- Tiszta laminátum
- UV védett
- Biztonsági papír
- Újrahasznosított papír
- Szintetikus papír

Tekercses címke előnyei:

- Tartós, kiváló minőségű nyomat
- Könnyen adagolható
- A tekercses címkék sokkal gazdaságosabbak, mint az íves címkék
- Kényelmes, gyors alkalmazás
- Hosszan tartó

Rendelés

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért mindent megteszünk azért, hogy megrendelését mielőbb át tudjuk adni.
Két megrendelési lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek.

Ha már elkészítette a címke előzetes tervét, egyszerűen elküldi nekünk, választhat a rendelkezésre álló lehetőségek közül, és megrendelheti. Ha még egy kis segítségre van szüksége a címkék megtervezéséhez, a cégünk szakemberei segítséget nyújthat Önnek.

A DigiCode elégedettségi garanciát és gyors átfutási időket kínál, így az egyedi tekercscímkék interneten történő megrendelése soha nem volt könnyebb vagy kényelmesebb.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés