Jogi nyilatkozat

A www.digicode.hu website felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a DigiCode Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A www.digicode.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak.

A DigiCode Kft. által forgalmazott áruk jellemzői a konkrét árucikk információs oldaláról ismerhetők meg részletesen.
Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a DigiCode Kft. felelősséget nem vállal, de természetesen mindent megtesz az adatok pontosságáért.

A DigiCode Kft. a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy partnerei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a partnerek előzetes kérésére küld el, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét.

Azok a partnerek, akik a DigiCode Kft. oldalain kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.

A DigiCode Kft. adatai:
Székhelyünk: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9.,
Cégjegyzékszám: 01-09-307420,
Adószám: 11885272-2-41,
Bankszámlaszám: 12025000-01167466-00100006,
Szerverszolgáltató: DigiCode Kft.