Adatgyűjtő varázsló


Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

Gyártó

Elérhetőség

Adatgyűjtő gyártók


Kapcsolódó cikkek és blog bejegyzések


Gyakran ismételt kérdések


A PDA gyakorlatilag nem más, egy hordozható, multi-funkciós mini számítógép. Minden hasznos dolgot tartalmaz, melyek jól jöhetnek az üzleti, raktári, logisztikai feladatok ellátása során. A kifejezetten ipari felhasználásra tervezett mobil számítógépek egyszerre használhatók telekommunikációs eszköz, vonalkód olvasó, kamera, vagy navigációs berendezésként is, így a legtöbb iparágban hatékonyan alkalmazhatók a napi munkával járó feladatok megkönnyítésére és a produktivitás növelésére.

Akadnak olyan iparágak, melyekben különösen nagy jelentőséggel bír a munkaeszközök mobilitása. Az adminisztrációs rendszer kezelése ugyanis sok esetben olyan szintű mozgást igényel, mely helyhez kötött, vezetékes eszközök segítségével gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Ez gyakran előfordul a kereskedelemben és a logisztikában, de nem ritka más iparágakban sem. Egy jó mobil adatgyűjtő segítségével dolgozóink kedvükre mozoghatnak az üzlet, a raktár, vagy a telep teljes területén, és bármikor, bárhol alkalmazhatják PDA-jukat adatbeviteli, vagy épp telekommunikációs célokra. A hordozható számítógépek a logisztika területén is jó szolgálatot tesznek. Gondoljunk csak a futárokra, akiknek egy ilyen eszköz aranyat ér, hiszen minden olyan lényeges funkció megtalálható rajta, ami a tökéletes munkához és az azzal járó adminisztráció elvégzéséhez szükséges lehet.

A mobil adatgyűjtők három szempontból is képesek egyszerűbbé és produktívabbá tenni a vállalkozások életét:

  1. egyszerűsítik a vállalati kommunikáció feladatát,
  2. elősegítik a munkaerő mobilitását,
  3. a legtöbb fontos teendőt egy eszközzel végezhetjük el.

Egy jó minőségű PDA egyszerre használható kézi számítógép, kommunikációs eszköz, valamint vonalkód olvasóként is. ilyen módon akár egyetlen eszköz segítségével kezelhetjük raktárkészletünket és intézetjük az üzlet működéséhez elengedhetetlen adminisztrációs feladatokat. Egy multi-funkciós mobil számítógép segítségével bármikor felvehetjük a kapcsolatot kollégáinkkal, akár online formában, akár telefonon is kommunikálhatunk velük. Egy PDA ára tehát egyszerre válthat ki egy okostelefont, egy mobil vonalkód olvasót, egy navigációs rendszert, és sok egyéb, kevesebb tudással rendelkező okoseszköz helyettesítésére is képes. Éppen ezért, ha komoly vállalkozásfejlesztésben gondolkodunk, és hosszabb távra tervezünk, érdemes összevetnünk a lehetséges kiadásokat.

A mobileszközöknek mind a terepi munka, mind a gyártás és a raktározás, mind az egészségügyi felhasználás során különböző feltételeknek kell megfelelniük. Az ipari kivitelű PDA készülékeket kifejezetten a professzionális felhasználók igényei szerint tervezték. Hardveres és szoftveres kialakításuknak lehetővé teszi, hogy szélsőséges munkakörülmények közt is megbízhatóan dolgozhassunk velük. A robosztus kialakítású ipari adatgyűjtők ellenállóbbak a sérülésekkel, szennyeződésekkel, valamint az extrém hőmérsékletekkel szemben, és nagyobb üzemidőt, hosszabb élettartamot biztosítanak a felhasználók számára. Ráadásul szervizigényük is jóval alacsonyabb, mint a kevésbé strapabíró felhasználói eszközöké. Arról nem is beszélve, hogy adatbiztonság szempontjából is komolyabb védelmet biztosítanak, fejlettebb, vállalati szolgáltatásokkal párosíthatók.

Az, hogy milyen adatgyűjtőt választunk, attól függ, milyen célból, illetve milyen munkakörülmények közt szeretnénk használni az eszközt. Más kialakítást és funkcionalitást igényelnek a kereskedelmi és a logisztikai feladatok, mást a vegyipari felhasználás, és mást az egészségügyben történő használat. Az egyik legfontosabb szempont egy hordozható számítógép kiválasztása során nem más, mint a minőség. Fontos, hogy eszközünk hosszú távon is megbízható legyen, mind külső kialakítását, mind hardveres és szoftveres felépítését tekintve. A Zebra eszközei szinte minden iparágban tökéletes alternatívát kínálnak abban az esetben, ha igazán jó, megbízható készülékre szeretnénk beruházni.

Egy PDA, amellett, hogy kiválóan alkalmas az adatgyűjtéssel és adminisztrációval járó feladatok teljes körű ellátására és multi-funkciós kommunikációs eszköz is egyben, az egyszerű, mindennapi teendőkben is segítségükre lehet. Könnyedén szinkronizálhatjuk vele online naptárainkat, így mindig időben értesülhetünk a munka szempontjából fontos eseményekről. Sőt, ha épp olyan felületre van szükségünk, ahol jegyzetelnünk, egy PDA kiválóan alkalmas az ilyen jellegű, hétköznapi feladatok ellátására is, hiszen Androidos kezelőfelületének hála rengeteg hasznos alkalmazást futtathatunk rajta.

Érdeklődés és árajánlatkérés