Vonalkód rendszer felmérés és telepítés

Fejlődő világunkban a mai üzleti és ipari környezet állandó kapcsolattartást igényel az ügyfelek és a szolgáltatók között. Az egyes iparágak legmeghatározóbb vállalatai jellemzően a vonalkódokra támaszkodnak, hogy megtervezzék, rendszerezzék és hibamentesebbé tegyék a kritikus folyamataikat.

Legyen szó akár szöveges adatról vagy beszédről, esetleg videóról - Online vagy Offline módon továbbítva -, a kommunikáció minden esetben az infrastruktúra gerince.

A vonalkódok és vonalkód technikai eszközök az egyik alap pillérei az infrastruktúrális szolgáltatásnak. Cégünk munkatársai folyamatos gyártói képzéseken vesznek részt, ezért naprakészek, hogy minőségi és strukturált vonalkód technikai megoldásokat tervezzenek és telepítsenek.

A vonalkódrendszer alapja

Vállalkozása sikerességét a kereslet és a kínálat határozza meg, de ezen kívül más tényezők is szerepet játszhatnak. A legfontosabb minden vállalkozás életében, az erőforrások elosztása, a munkafolyamatok rendszerezése és az ügyfelek elégedettsége.
Ezen tényezők több apró elemből tevődnek össze melynek egy jelentős része a digitalizáció, az áru -követése és -azonosítása.

Az imént említett szempontokat figyelembe véve a vonalkódos rendszer kialakításakor az alábbi tényezőkre kell ügyelni:

  • Minőségi vonalkód technikai eszközök beszerzése, felhasználása
  • Az eszközök megfelelő konfigurációja és célszoftverek kiválasztása
  • Szükséges kellékanyagok folyamatos biztosítása a fenntarthatóság érdekében

Vonalkód technikai eszközök

Megkerülhetetlen elvárásnak számít a megbízható és minőségi munka a raktározás, a logisztika, valamint a kereskedelem területén is. A precíz munkához pedig nem csupán motivációra, de minőségi munkaeszközökre is szükség van.

Legyen szó akár a legkisebb, néhány darabos eszközbeszerzésről vagy akár a több száz darabos eszközparkról, mi segítünk felmérni az igényeket és kiválasztani a megfelelő eszközöket.

A felmérést követően több gyártótól, különböző eszköz típusra teszünk árajánlatot, ismertetőkkel és részletes gyártói dokumentumokkal csatolva. Igény esetén a kiválasztási folyamatban is tudunk segíteni, pro és kontra eszköz jellemzőket kiemelve.

Vonalkód rendszer felépítése

Vonalkód nyomtató, olvasó és adatgyűjtők konfigurációja

Bizonyára Ön is találkozott már azzal a ténnyel, hogy sokkal egyszerűbb az informatikához kapcsolódó feladatok kiszervezése mintsem új alkalmazottak felvétele. Tartsa olyan pozícióban munkatársait, amelyek lehetővé teszik vállalkozásának növekedését és bízza a munkát szakértőkre.

A technikusaink konfigurálják és előkészítik az eszközöket, hogy a készülékei az Ön specifikációi szerint testreszabhatók és azonnal használatra készek legyenek. De fontos kiemelni, hogy az új berendezések üzembe helyezése mindig nagy veszélyeket rejthet magában, például okozhatja a belső informatikai rendszerek leállását is. Ügyfeleinkkel állandó kommunikációt tartunk fenn és szorosan együttműködünk annak érdekében, hogy a készülékek telepítése sima és hatékony módon történjen, minimális működési zavarokkal.

Felmérést és telepítést követően is biztosítunk támogatást kiépített rendszereinkhez, bízza ránk a hibaelhárítást és a felhasználói képzéseket, így a rendszere az első bevezetett naptól egyre jobban és jobban működhet.

Számos iparágban működő kis és nagy vállalatnak segítettünk az azonosítás és mobilitás bevezetésében. Cégünk az eszköz értékesítés mellett megoldásokat és Online segítséget is igyekszik nyújtani, függetlenül attól, hogy hol tart a vonalkód rendszer bevezetési folyamatban.

Érdeklődés és árajánlatkérés