Telepítési és támogatás, szakszerűen

Fejlődő világunkban a mai üzleti és ipari környezet állandó kapcsolatot igényel. Az egyes iparágak legfontosabb cégei jellemzően a vonalkódokra támaszkodnak, hogy megtervezzék, telepítsék és hibamentessebbé tegyék a kritikus folyamataikat.

Akár beszéd, nyers adat, videó, akár online vagy offline, a kommunikáció az infrastruktúra gerince. A vonalkódok az egyik alap pillére az infrastruktúrális szolgáltatásnak. Cégünk olyan hitelesített technikusokat alkalmaz, akik készen állnak arra, hogy strukturált vonalkód technikai megoldásokat tervezzenek és telepítsenek, vagy javítsanak már egy meglévő rendszeren.

Járművekre szerelhető és viselhető kiegészítők

A munkavállalóknak valós idejű információkra van szükségük a mindennapi munkavégzés soran, legyen az raktárban, a dokkokban vagy udvarban. Valós idejű adatok bárhol és bárhol. A munkatársaknak rendelkezniük kell a szükséges feladatokkal a feladatok gyorsabb és pontosabb elvégzéséhez. Mérnökeink a hordozható számítógépeknek a targonca és egyéb járművek telepítéséhez, konfigurálásához és üzembe helyezéséhez állnak rendelkezésre.

Fixen rögzíthető gyártósori vonalkód leolvasó telepítése

A nagy volumenű gyártósoroktól a bonyolult logisztikai láncokig a szkennerek létfontosságúak a zökkenőmentes működéséhez.

Eszközállomás és konfiguráció

Tartsa meg az alkalmazottakat olyan alapvető feladatok elvégzésére, amelyek lehetővé teszik vállalkozásának növekedését. A technikusaink konfigurálják és előkészítik az eszközöket, hogy a készülékei az Ön specifikációi szerint testreszabhatók és azonnal használatra készek legyenek.

Az új berendezések üzembe helyezése minding nagy veszélyeket rajthet magában, például okozhatja a belső informatikai rendszerek leállását is. Partnereinkkel együttműködünk annak érdekében, hogy a készülékek telepítése sima és hatékony módon történjen, minimális működési zavarokkal. Bízza szakértőinkre a hibaelhárítást és a felhasználói képzéseket, így a rendszerük az első bevezetett naptól egyre jobban és jobban működik.

Szakképzett munkatársaink számos iparágban működő vállalatnak segítettek az azonosítás és mobilitás bevezetésében. Azért dolgozunk, hogy segítsünk, függetlenül attól, hogy hol tart a rendszer bevezetési folyamatban.

Vonalkód, Mobil nyomtató, Mobil adatgyűjtő, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés