Bízza a munkát a profikra! –avagy egyszerű, gyors, helytakarékos megoldások a címke- és vonalkód-nyomtatásban

Bízza a munkát a profikra! –avagy egyszerű, gyors, helytakarékos megoldások a címke- és vonalkód-nyomtatásban

A megbízható, minőségi munka a raktározás, a logisztika, valamint a kereskedelem területen is megkerülhetetlen elvárásnak számítanak. Az igazán igényes munkához pedig nem csupán elkötelezettségekre, de minőségi munkaeszközökre is szükség van.

A címkenyomtatás kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok életében is hétköznapi, ámde fontos feladat, melyet érdemes profi eszközökkel, megfelelő odafigyeléssel végeznünk.

Miért fontos a címkék és vonalkódok minősége?

A címke- és vonalkód-nyomtatás a kereskedelmi egységek és raktárak egyik legfontosabb feladata, hiszen az így készült matricák jelölik a raktár- valamint az árukészletet. A rossz minőségben nyomtatott, vagy sérült címkék pedig nehéz, sok esetben lehetetlen feladattá tehetik a termékazonosítást.

Sok esetben a címkék ráadásul erős környezeti hatásoknak vannak kitéve. Éppen ezért időtállónak kell lenniük, ellenállva a kopásnak, sérülésnek, és a különböző szennyeződéseknek. Éppen ezért fontos, hogy termékeink és raktárkészletünk megjelölésére mindig a lehető legjobb minőségű címkéket, valamint a lehető leghatékonyabb nyomtatót használjuk.

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő eszközt?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő nyomtatót és címke-alapanyagot, tudnunk kell, egészen pontosan milyen céllal, milyen felületen szeretnénk használni a kész matricákat. Egy vegyi anyagokkal dolgozó raktár nyilvánvalóan más jellegű, nagyobb ellenállóképességű címkéket igényel, mint egy belvárosi közért. Szerencsére webáruházunkban az egyszerű, hétköznapi felhasználásra tervezett címkék mellett a legnagyobb igénybevétel mellett is alkalmazható címkéket, valamint az azok nyomtatására használható eszközöket is megtalálhatja.

A Honeywell és a Zebra által gyártott nyomtatók közt egyaránt találhatunk asztali és hordozható megoldásokat. Hétköznapi felhasználásra mobilitásuk és könnyű kezelhetőségük miatt leginkább a hordozható, míg nagyobb igénybevétel esetén a robosztusabb kidolgozású, asztali modellek javasoltak. Bármelyik márka bármelyik típusát választjuk is, egyben azonban biztosak lehetünk: a webáruházunkban kapható eszközök használatával a tartós, minőségi címke- és vonalkód nyomtatás egyaránt garantált!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés