A Honeywell Dolphin CN80: Mindkét világ legjobbja

A Honeywell Dolphin CN80: Mindkét világ legjobbja

Számos logisztikai, raktári és egyéb alkalmazási szervezetet elért a Mobilitás, mely átmenetnek éppen a közepén tartunk. A billentyűzetközpontú mobilkészülékről egyre inkább teljes érintőképernyős eszközre kezdenek áttérni a vállalatok. A probléma, hogy a billentyűk továbbra is elengedhetetlenek sok szervezet adatgyűjtéséhez.

Szerencsére az ultravékony Dolphin CN80 segíthet áthidalni ezt a szakadékot. A nagy, 4,2 hüvelykes élénk színű érintőképernyővel és a numerikus vagy QWERTY billentyűzetek közötti választással a felhasználók kiválaszthatják a legjobb beviteli módot mindennapi környezetük számára. A felhasználók ugyanakkor már tudják, hogy hogyan használják az érintőképernyőt az érintésközpontú alkalmazások számára a jövőben.

A Honeywell Dolphin CN80 gyors adatfeldolgozást, 1D / 2D szkennelést, fejlett hálózati csatlakozást és az akkumulátor élettartama kétszer olyan hosszú, mint az előző generációké. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolódjanak egymáshoz és termelékenyek legyenek több egymást követő műszakban. A billentyűzet és az érintőképernyő hibridje lehetővé teszi a felhasználóknak, akik kesztyűt vagy olyan felhasználókat viselnek, akik hozzászoktak ahhoz, hogy bizonyos módon dolgozhassanak a napi rendszeresen használt eszközökkel.

Honeywell CN80 tulajdonságok és előnyök:

  • Mobilitás Edge hardver és szoftver platform: A közös hardver- és szoftverplatform növeli a működési hatékonyságot és csökkenti a TCO-t. Telepítse ugyanazokat az alkalmazásokat több termékre a vállalaton belül.
  • Továbbra is kompatibilis, jövőre támaszkodó: négy Androd generáció támogatása - N-től Q-ig. A Windows alapú operációs rendszereket használó ügyfelek migrálhatnak az Androidra anélkül, hogy feláldoznák a megbízhatóságot, a teljesítményt vagy a felügyeleti funkciókat.
  • Páratlan szkennelési teljesítmény: Enhanced 1D / 2D szkennelés / adatgyűjtés 0,15m-től 15,2m-ig terjedő olvasási tartományokhoz (6in-50ft) jellemzően a mai raktárakban. Opcionális szkennelési fogantyú a rugalmasság érdekében a kéziszámítógép és a pisztolyfogás közötti váltáshoz.
  • Erős, ergonomikus kialakítás: A Dolphin CN80 a legkeményebb környezetet és a legnehezebb felhasználókat ellenállóként tervezték. A Dolphin CN80 minimálisra csökkenti az állásidőt és a rendkívüli élettartamot. Ellenáll 2,4m (8ft) cseppek és 2,000m (3,3 m) lebeg. IP65 / IP67 értékek por / vízpermet ellen. Hideg tárolási és nem tűzveszélyes lehetőségek állnak rendelkezésre.
  • A hosszú akkumulátor-élettartam meghajtók termelékenysége: a hosszú váltások, a meghosszabbított beszélgetési idők és a nehéz GPS-használat nem felel meg a Dolphin CN80-nak. A hosszú akkumulátor minimálisra csökkenti a munkafolyamat megszakítását és a hajtás hatékonyságát.
Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés