Honeywell EDA50 adatgyűjtő - kedvező ár, nagy tudás

Honeywell EDA50 adatgyűjtő - kedvező ár, nagy tudás

A ScanPal EDA50 kivételes felhasználói élményt nyújt, amely valós idejű jelenlétet biztosít az üzleti szempontból kritikus információkhoz. A kiskereskedelmi pozícióban dolgozó munkavállalók képesek lesznek elérni, valamint valós idejű üzleti információkat gyűjteni és elküldeni.

A Honeywell mobil adatgyűjtő egyben hatékony kommunikációs eszköz az egészségügyi szakemberek számára is. Új képessége, hogy támogatja a Voice over Internet Protocol telefonhívásokat a kórházak vezeték nélküli hálózatain, így költségeket takaríthat meg például a mobil szerződéseken.

A ScanPal EDA50 egy ergonómikus, könnyen használható, modern érintőképernyős kialakítással rendelkező, a legújabb mobiltechnológiákkal felvértezett eszköz. Ez a mobil adatgyűjtő úgy van megtervezve, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, és a felhasználók - a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően - teljes akkumulátor-élettartamra számíthatnak.

Jellemzők és előnyök:

- Erőteljes platform: Az iparág vezető Qualcomm Snapdragon 410 processzora 1,2 GHz-es négymagos processzorral gyors hozzáférést biztosít az üzleti kritikus alkalmazásokhoz.
- Nagyméretű érintőképernyős kijelző: Nagy, 5 in (12,7) Corning Gorilla kapacitív érintőképernyő jól olvasható mind beltérben, mind szabadban, és nedves kézzel is használható.
- Könnyű, ergonomikus kialakítás: Könnyű kialakítás, amely a felhasználó számára biztosítja a tartósság, kényelem és hordozhatóság tökéletes kombinációját. Kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a zsebében.
- IP védelem: IP54, ellenáll az 1,2 méterről történő leejtésnek is.
- Hosszú akkumulátor élettartam: A kis akkumulátoros technológia révén a ScanPal EDA50 készülék teljes átváltással és azon túl is képes energiát szolgáltatni.
- Több eszköz csatlakoztathatósága: A ScanPal EDA50 eszközök egyszerűen csatlakoztathatók több eszközhöz, így több felhasználási eset és alkalmazás támogatható.
- VoIP támogatás: A ScanPal EDA50 készülék támogatja a Voice over Internet Protocol protokollt vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Felmerülő kérdésekkel vagy árajánlattal kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Cikk letöltése PDF formátumban
kedvező ár, honeywell eda50, adatgyűjtő, mobil pda, mobil adatgyűjtő megoldások
Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás


Érdeklődés és árajánlatkérés