Honeywell EDA50 adatgyűjtő - kedvező ár, nagy tudás

Honeywell EDA50 adatgyűjtő - kedvező ár, nagy tudás

A ScanPal EDA50 kivételes felhasználói élményt nyújt, amely valós idejű jelenlétet biztosít az üzleti szempontból kritikus információkhoz. A kiskereskedelmi pozícióban dolgozó munkavállalók képesek lesznek elérni, valamint valós idejű üzleti információkat gyűjteni és elküldeni.

A Honeywell mobil adatgyűjtő egyben hatékony kommunikációs eszköz az egészségügyi szakemberek számára is. Új képessége, hogy támogatja a Voice over Internet Protocol telefonhívásokat a kórházak vezeték nélküli hálózatain, így költségeket takaríthat meg például a mobil szerződéseken.

A ScanPal EDA50 egy ergonómikus, könnyen használható, modern érintőképernyős kialakítással rendelkező, a legújabb mobiltechnológiákkal felvértezett eszköz. Ez a mobil adatgyűjtő úgy van megtervezve, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, és a felhasználók - a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően - teljes akkumulátor-élettartamra számíthatnak.

Jellemzők és előnyök:

- Erőteljes platform: Az iparág vezető Qualcomm Snapdragon 410 processzora 1,2 GHz-es négymagos processzorral gyors hozzáférést biztosít az üzleti kritikus alkalmazásokhoz.
- Nagyméretű érintőképernyős kijelző: Nagy, 5 inch (12,7) Corning Gorilla kapacitív érintőképernyő jól olvasható mind beltérben, mind szabadban, és nedves kézzel is használható.
- Könnyű, ergonomikus kialakítás: Könnyű kialakítás, amely a felhasználó számára biztosítja a tartósság, kényelem és hordozhatóság tökéletes kombinációját. Kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a zsebében.
- IP védelem: IP54, ellenáll az 1,2 méterről történő leejtésnek is.
- Hosszú akkumulátor élettartam: A kis akkumulátoros technológia révén a ScanPal EDA50 készülék teljes átváltással és azon túl is képes energiát szolgáltatni.
- Több eszköz csatlakoztathatósága: A ScanPal EDA50 eszközök egyszerűen csatlakoztathatók több eszközhöz, így több felhasználási eset és alkalmazás támogatható.
- VoIP támogatás: A ScanPal EDA50 készülék támogatja a Voice over Internet Protocol protokollt vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Felmerülő kérdésekkel vagy árajánlattal kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés