Ingyenes vonalkód betűkészlet - Code39

Ingyenes vonalkód betűkészlet - Code39

Szerte az interneten rengeteg olyan webhelyet találhatunk ahol pénzért cserébe vonalkód készítésre alkalmas betűkészletet találhatunk. Cégünk ezt a betűtípust ingyen kínálja Önnek és nem korlátozuk semmilyen módon. Hosszú használatra tervezték, nem fog lejárni és késöbb sem fog extra pénzt kérni, örökre ingyenes marad. Jelenleg csak a Code 39 (Code 3 of 9) ingyenes barcode betűtípusát kínáljuk letöltésre, de folyamatosan frissítjük ezt az oldalt olyan betűkészletekkel, amelyek különböző szimbólumokat tartalmaznak (Code 128, EAN13, stb..). Kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha ismer olyan ingyenes (működő) betűtípusokat, amelyeket esetleg hozzá tudunk adni ehhez az oldalhoz.

Ez a betűtípus minden olyan Windows vagy Mac programhoz használható, amely támogatja a True Type betűtípusokat, beleértve a Microsoft Access, a Micrsoft Excel, az Outlook vagy az MS Word programokat.

A betűtípus alkalmas vonalkód leolvasásra akár kis méretben nyomtatott címkék esetében is (lézernyomtatóval). Ellemben, sajnos ez a típus nem alkalmas UPC/EAN13 (termék és árkódok) számára, melyek kereskedelmi forgalomban kapható termékeken találhatóak. Egyéb más felhasználásra viszont tökéletes megoldás, ugyanis a legtöbb vonalkódolvasó felismeri a Code39 típust.

Tippek a vonalkód betűtípus használatához

  • Ügyeljen arra, hogy a szöveg előtt és után adjon hozzá egy csillag * karaktert. Példa * IDEIRJON *
  • A Microsoft Word esetleg átállíthatja a karaktertávolságot és a vonalkódot olvashathatatlanná teheti. Javasoljuk a Wordpad program használatát, amely megtalálható a Windows Start menüben a Programok > Kellékek menüpont alatt.
Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés