Digicloud Socket Szerver - a Kulcs-Soft ügyviteli rendszerek leghasznosabb segítsége

Digicloud Socket Szerver - a Kulcs-Soft ügyviteli rendszerek leghasznosabb segítsége

Gondoltál már arra, milyen jó lenne az adatgyűjtővel begyűjtött adatokat akár egyetlen gombnyomással átvinni a Kulcs-Soft ügyviteli rendszerbe? 

Ebben a cikkben mutatunk egy nagyszerű lehetőséget, amivel ez lehetségessé válik, megkönnyítve ezzel az adatok kezelését.

Ha szeretnéd forradalmasítani a Kulcs-Soft ügyviteli rendszerben végzett munkát, akkor ezt a cikket mindenképp olvasd végig, mert egy egyedülálló megoldást mutatunk benne.

Digicloud Socket Szerver

A Digicode saját fejlesztésű Socket Szerverével a Kulcs-Soft ügyviteli rendszert használó vállalatok dolgozói óriási segítséget kapnak az adatok feldolgozását illetően. 

A Digicloud Socket Szervernek köszönhetően az adatgyűjtővel regisztrált adatok (vonalkódok, csomagszámok, darabszámok, stb.) egy gombnyomással bekerülhetnek a rendszerbe, így nem kell kézzel átvinni az adatokat a vonalkódolvasóról vagy mobil adatgyűjtőről.

De hogyan lehetséges ez? 

Hogyan könnyíti meg a Digicloud Socket Szerver az adatátvitelt?

A Digicloud Socket Szerver működéséhez a szoftvert össze kell illeszteni a Kulcs-Softtal (vagy egyéb rendszerrel), illetve engedélyezni kell a számítógépes hálózatnál a tűzfal esetében a be- és kimeneti port lehetőségeket.

Milyen esetekben lehet ez kifejezetten hasznos?

Mikor lehet hasznos a Digicloud Socket Szerver?

A gyors adatátvitel valójában minden helyzetben nagyon kényelmes, vannak azonban kiemelt esetek, amikor a Digicloud Socket Szerver hatalmas előnyt jelenthet.

1 . Nagy mennyiségű áru beérkezésekor

Akik dolgoztak már raktárban, vagy volt már dolguk nagy mennyiségű áru átvételével, azok tudják, hogy milyen fárasztó folyamatról van szó. 

Rengeteg hibázási lehetőség van, és ha mondjuk csak egy csomag is kimarad a bevételezéskor, meg kell keresni a nem érkeztetett csomagot, ami rengeteg időbe is kerülhet.

A Digicloud Socket Szerver létrehozásánál folyamatosan arra törekedtünk, hogy egy olyan szoftvert alkossunk, ami maximálisan megkönnyíti és felgyorsítja az árun található vonalkódok pontos leolvasását.

2 . Ha a gyorsaság kiemelten fontos

Raktárakban igen gyakran előfordul, hogy egy frissen beérkező árut – vagy már korábban megérkezett szállítmányt – gyorsan át kell venni.

Ennek több különféle oka lehet. 

Van, hogy az értékesítők a szállítmányban lévő termékeket szeretnék értékesíteni, de ehhez előbb be kell vételezni azokat.

Az is előfordulhat, hogy a szállítmány átvételére különböző okok miatt nem volt idő, így hirtelen kell azt átvenni, mert már érkezik a következő szállítmány.

Ilyen esetekben is kifejezetten hasznos lehet a Digicloud Socket Szerver, hiszen segítségével akár pár perc alatt megtörténhet az áruátvétel, hiszen a begyűjtött adatokat nem kell manuálisan felvinni a rendszerbe, hanem egy gomb megnyomásával átvihető az adathalmaz.

Milyen rendszerekkel kompatibilis a Digicloud Socket Szerver?

A Digicloud Socket Szerver több rendszerrel is kompatibilis

A Digicloud Socket Szerver működtetéséhez és használatához Windows 10 vagy újabb (tehát Windows 11) rendszer szükséges. 

Az egyik legfőbb felhasználói azok a vállalatok lehetnek, akik Kulcs-Soft ügyviteli rendszer használnak.

És mi a helyzet a felhasználói felülettel?

Digicloud Scan szoftver bemutatása

A Digicloud Scan szoftver minden olyan mobil adatgyűjtővel vagy vonalkódolvasóval használható, ami Android 4.4 rendszert vagy egy ennél újabb verziót futtat.

A Digicloud Scan applikáció megalkotásánál az volt a legfőbb szempont, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felhasználói felület. 

És hogy ez miért fontos?

Így a lehető legtöbben használni tudják majd a applikációt, és a könnyű kezelhetőség miatt az áruátvétel sokkal gördülékenyebb és gyorsabb lesz.

Ha már a gyorsaságnál tartunk.

1 . A Digicloud Scan applikáció rendkívül gyors

A szoftver kifejlesztése során folyamatosan monitoroztuk, hogy milyen gyorsasággal lehet begyűjteni a bevételezésre szánt vonalkódokat.

A tesztek azt mutatták, hogy egy 100 vonalkódot tartalmazó szállítmányt akár 140-160 másodperc alatt hiánytalanul be lehet vételezni, ami roppant jó teljesítménynek tekinthető.

2 . Online és offline módon is használható

A Digicloud Android kliens önálló, offline szoftverként is működtethető. Segítségével összegyűjthetjük a beolvasni kívánt adatokat, és később a számítógépre csatlakoztatva feltölthetjük őket a rendszerre.

Az Online módban – ilyenkor a Digicloud felhő platform segítségével – pedig pár másodperc alatt feltölthetőek a rendszerre a begyűjtött adatok.

A megfelelő szoftverek kiválasztása elengedhetetlen feltétele egy sikeresen működő válallatnak. 

A megbízható és gyors szoftverek nem csak felgyorsítják a munkafolyamatokat, hanem a munkát végző kollégák számára is könnyebbé és kényelmesebbé teszik a feladatok elvégzését. 

Ha többet szeretne tudni a Digicloud Socket Szerverről vagy a Digicloud Scan alkalmazásról, kérjen tőlünk visszahívást, kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

Cikk letöltése PDF formátumban

Kapcsolódó csomag ajánlatok

Kulcs-soft gyűjtős vonalkódolvasó

0 Ft
(Bruttó ár: 0 Ft)
VÁSÁRLÁS

Érdeklődés és árajánlatkérés