A német futballklub, ami sikereit a Zebrának is köszönheti

A német futballklub, ami sikereit a Zebrának is köszönheti

A németországi Bochum városából származó VFL Bochum labdarúgó klub egyike a világ legrégebben alapított sportegyesületeinek. A jelenleg a német másodosztályban játszó csapat ettől függetlenül nem zárkózik el a modern technológia és a XXI. századi megoldások használatától.

Ez nem véletlen, hiszen stadionjuk 27.599 férőhelyes, egyesületük pedig több, mint 10.000 tagot számlál. Ez azt jelenti, hogy évente legalább 10.000 darab új tagsági kártyát kell gyorsan és hatékonyan elkészíteniük, valamint meccsről meccsre több ezer belépőjegyet kell hibát nem tűrően kinyomtatniuk, majd pedig a beléptetésnél feldolgozniuk. Ez pedig bárhonnan is nézzük, valódi kihívást jelentő feladat.

Zebra eszközökkel a gyors és hatékony munka érdekében

A csapat a dolog megoldására az elmúlt évek során a Zebra nyomtatók és érintőképernyős számítógépeinek bevezetését választotta. Előbbi feladatra a ZXP kártyanyomtató széria különböző darabjait, utóbbira pedig a TC70-es mobil adatgyűjtőt alkalmazzák.

A Zebra ZXP kártyanyomtatók robosztus felépítésű, nagy hatékonysággal dolgozó eszközök, melyek szinte bármilyen plasztikkártya, azonosító, vagy bérlet nyomtatására alkalmasak. A széria egyik új darabja a ZXP 7, kategóriáján belül az egyik leggyorsabb és leginkább effektív eszköz, ami egy kártyát akár 20 másodpercen belül is képes elkészíteni. Az eszköz által alkalmazott digitális technológia pedig garantálja a kártyákon szereplő adatok, vonalkódok és fotók kifogástalan minőségét és tartósságát.

Az érintőképernyős TC70 legnagyobb előnye hordozhatóságában, tartós akkumulátorában, és a környezeti hatásokkal szembeni ellenállásában rejlik. Az eszközt eme tulajdonságai kiválóan alkalmassá teszik arra, hogy egy hosszú meccsnap folyamán is képesek legyenek helytállni, és leolvasni a korábban kinyomtatott kártyákon és jegyeken szereplő információkat.

Nem csak a személyzet dolga könnyebb, de a szurkolók is elégedettebbek

A modern eszköztár használata nem csupán a biztonsági személyzet dolgát hívatott megkönnyíteni. A kártyanyomtatók és mobil számítógépek bevezetésének fő oka a szurkolók elégedettségének növelése, a meccsekre való bejutás megkönnyítése.

A minőségi szurkolói kártyáknak és az effektív jegyolvasók használatának köszönhetően a VFL Bochum stadionjában végre gyorsabban haladnak a sorok, még úgy is, hogy a személyzetnek egy zsúfolt meccsnapon több ezer kártyát és belépőjegyet kell leolvasnia.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés