Kiskereskedelmi felhasználásban is verhetetlenek a Zebra címkenyomtatói

Kiskereskedelmi felhasználásban is verhetetlenek a Zebra címkenyomtatói

Szeretné termékeit jól láthatóan, esztétikusan, és az előírásoknak minden szempontból megfelelően címkézni? A Zebra a címkenyomtatás területén is a leghatékonyabb és legfejlettebb megoldásokat kínálja, a kereskedelem minden területén.

ZD620 és a GC420 – a kis kivitelezés nagy teljesítményt takar

Azok számára, akik a kiskereskedelemben dolgoznak, és nincs szükségük ipari mennyiségű vonalkód rendszeres nyomtatására, a legjobb megoldást a Zebra közkedvelt, asztali címkenyomtatói jelentik.

Az asztali címkenyomtatók egyik legnépszerűbb modellje a ZD620, melyet leginkább mérete, kialakítása, és egyszerű kezelhetősége tesz kedveltté a kisvállalkozások körében. A ZD620 nem csupán strapabíró és elnyűhetetlen, de rendkívül könnyen kezelhető és egyszerűen utántölthető. A transzfer, illetve termál transzfer technológiával működő nyomtató leltárazásnál, valamint a kereskedelem, az egészségügy, és az ügyvitel főbb területein is hatékonyan alkalmazható.

Egy másik effektív asztali megoldás lehet a szintén transzfer / termál transzfer technológiával működő GC420-as modell, mely a Zebra egyik leginkább keresett, legnagyobb példányszámban eladott terméke. Nem véletlenül, hiszen a helytakarékos nyomtató kisméretű kivitelezése nagy memóriát és kiemelkedő strapabírást takar. A GC420 32 bites processzora lehetővé teszi a nagyobb címkék gyorsabb nyomtatását, a gyorsabb grafikai feldolgozást, és a több formátum egyszerre történő tárolását is.

Hatékony megoldások ipari szinten is

A Zebra vonalkód- és címkenyomtatói közt minden vállalkozás megtalálja a számára szükségeset, legyen szó alacsony igénybevételű, kiskereskedelmi felhasználásra tervezett asztali eszközről, vagy akár ipari célból is alkalmazható, nagyteljesítményű nyomtatóról.

Nagy volumenű igénybevétel esetén szintén több modellből válogathatunk. Az olyan eszközök, mint a kifejezetten ipari felhasználásra tervezett ZT620 és ZT610 címkenyomtatók, lehetővé teszik a nagy mennyiségben történő gyors, hatékony és minőségi nyomtatást. Robosztus, fémkonstrukciós kialakításuk kiválóan alkalmassá teszi őket a raktárakban, gyárakban történő felhasználásra, a ventillátorok nélküli hűtőrendszer pedig csökkenti az eszközök karbantartási igényeit.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés