Ismerje meg a Zebra MC3300 adatgyűjtőt

Ismerje meg a Zebra MC3300 adatgyűjtőt

Zebra MC3300 adatgyűjtő

Bemutatjuk a következő generációs adatgyűjtőt, amely nagyobb termelékenységet és nyereségességet hoz létre az Ön vállalkozása számára. Az innovatív funkciók - például több kiviteli tényező a könnyebb beolvasás, a fejlett nagytávolságú adatgyűjtési képességek, a kemény és masszív külső és még sok más - számára.

Adatgyűjtő több kivitelben

Hogyan kaphat nagyobb termelékenységet, hatékonyságot és kényelmet egy mobil adatgyűjtővel? Ismerje meg az új Zebra MC3300-at, melyet ergonómikusra és teljesítményre optimalizátra tervezte a gyártó. A Zebra MC3300 négyféleképpen konfigurálható: pisztoly markolat, forgófej, egyenes vagy 45 fokos kialakítású szkennelés - így minden felhasználási területre alkalmazható. Használja ki az adatgyűjtő előnyeit a nagyobb termelékenység eléréséhez vállalkozása számára.

Kiemelkedő vonalkódolvasási teljesítmény

Amikor jobb és jobb adatgyűjtést mondunk, úgy értjük - mert az új Zebra MC3300 mobil adatgyűjtő 20 méter távolságból képes rögzíteni az adatokat. Csekély súllyal és nagy teljesítményű vonalkód olvasással rendelkezik, megbízhatóan szkenneli az alacsony, a közepes és a hosszú tartományokat, és pontosan rögzít akár több vonalkódot egyetlen szkenneléssel.

Ipari, hosszútávú befektetés

Az új Zebra MC3300 mobil adatgyűjtő elengedhetetlenül robusztus, ipari könryezetbe tervezték. Ellenáll a víznek akár 1,5 méter mélységben, és a leejtésnek akár 1 méterről. Az IP54 porral és víz cseppekkel szemben tömített, az érintőképernyő karcolásálló Gorilla Glass. Mégis elegáns és kifinomult, amely mind a végfelhasználónak, mind a vásárlónak a legjobbat nyújtja.

Haladó kommunikáció

Az új Zebra MC3300 adatgyűjtőt néhány hatékony üzleti kapcsolatot teremt azonnal. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a kollégák számára, hogy azonnal csatlakozzanak az Ön cégéhez bárhonnan, a Wi-Fi-kompatibilis WorkForce Connect és push-to-talk képességekkel. Már az első használatbavételtől nagyobb hatékonyságot és termelékenységet fog tapasztalni.

Kompatibilis az MC3200 készülékkel

Az új Zebra MC3300 mobil adatgyűjtőhőz olyan kiegészítők kaphatók, amelyek extra élvezetet nyújtanak vállalkozásának. Van olyan pisztolytáskák és kézi kiegészítők, amelyek segítenek a munkatársainak kényelmesebben és hatákonyabban dolgozni. A töltőállványok és egyéb tartozékok visszafelé kompatibilisek az MC3200 modellekkel.

Android és OS támogatás

Az új Zebra MC3300 mobil számítógéppel tökéletesítheti működését egy könnyű áttéréssel a legjobb üzleti operációs rendszerre az Android-ra. A Zebra egyszerűen, zökkenőmentesen és minimális hatást gyakorol a végfelhasználókra.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés