Viszlát, papírmunka, viszlát, hibás adatrögzítés! - A Zebra új termináljai gyerekjátékká teszik az adminisztrációt.

Viszlát, papírmunka, viszlát, hibás adatrögzítés! - A Zebra új termináljai gyerekjátékká teszik az adminisztrációt.

Mivel a manuális adminisztráció rendkívül nagy figyelmet igénylő, monoton feladat, sajnos a legnagyobb elővigyázatosság mellet is előfordulhat, hogy az adatbeviteli, leltározási folyamat során hibákat ejtünk. Tévedni emberi dolog, azonban létezik egy kiváló megoldás arra, hogy ezeket a hibákat könnyedén és hatékonyan kiküszöböljük.

2018 szeptemberének végén dobta piacra a Zebra legújabb, második generációs adatgyűjtő termináljait, a TC72/TC77 eszközöket. Az új mobileszközök széles körű felhasználási lehetőségeiknek köszönhetően a raktárakban, üzletekben, és a logisztikai iparágban is gyorsabbá, hatékonyabbá, valamint precízebbé tehetik a felhasználók munkáját. Nincs több kézi adminisztráció, és búcsút mondhatunk a hibásan rögzített adatokból fakadó anyagi és időveszteségnek!

A TC72 és a TC77, a tűpontos raktári adatbevitel bajnokai

Az új Zebra mobilterminálok használata lehetővé teszi a vonalkódok gyors és hatékony leolvasását, gyakorlatilag bármilyen felületről, bármilyen körülmények közt. A raktári és üzleti munka élharcosainak tekinthető TC70/TC75 szkennerek új generációs utódai elődeik minden pozitív jellemvonását megtartva, még strapbíróbban, még felhasználóbarátabb kialakítással kerültek a piacra. A tűpontos munkát a szkennerbe épített, 1D-s és 2D-s vonalkódokat egyaránt hatékonyan kezelő, SE4750SR olvasófej teszi lehetővé.

Magas fokú szoftveres és fizikai kompatibilitás

A Zebra legújabb mobileszközei, a TC72/TC77 terminálok a már jól ismert elődeikhez, a TC70/TC75 szériához hasonlóan továbbra is az Android operációs rendszert használják, melynek legnagyobb előnye nem csupán egyszerűsége és stabilitása. Segítségével a terminálok szinte bármilyen üzleti vagy raktározási célokból használt szoftverrel vagy applikációval könnyedén kompatibilissé tehetők.

Az eszközök használata fizikai szempontból is rendkívül rugalmas, hiszen a mobilterminálok egy opcionálisan vásárolható fogónyél segítségével a kézi formáról könnyedén pisztoly formára alakíthatók, ezáltal is rugalmasan alkalmazkodnak a különböző felhasználók eltérő igényeihez.

A TC72/TC77 tehát minden szempontból felhasználóbarát eszköz, amely nélkülözhetetlen megoldást jelent az ügyfélközpontú, gyors és hatékony munkamenet kialakítása során.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés