Viszlát, papírmunka, viszlát, hibás adatrögzítés! - A Zebra új termináljai gyerekjátékká teszik az adminisztrációt.

Viszlát, papírmunka, viszlát, hibás adatrögzítés! - A Zebra új termináljai gyerekjátékká teszik az adminisztrációt.

Mivel a manuális adminisztráció rendkívül nagy figyelmet igénylő, monoton feladat, sajnos a legnagyobb elővigyázatosság mellet is előfordulhat, hogy az adatbeviteli, leltározási folyamat során hibákat ejtünk. Tévedni emberi dolog, azonban létezik egy kiváló megoldás arra, hogy ezeket a hibákat könnyedén és hatékonyan kiküszöböljük.

2018 szeptemberének végén dobta piacra a Zebra legújabb, második generációs adatgyűjtő termináljait, a TC72/TC77 eszközöket. Az új mobileszközök széles körű felhasználási lehetőségeiknek köszönhetően a raktárakban, üzletekben, és a logisztikai iparágban is gyorsabbá, hatékonyabbá, valamint precízebbé tehetik a felhasználók munkáját. Nincs több kézi adminisztráció, és búcsút mondhatunk a hibásan rögzített adatokból fakadó anyagi és időveszteségnek!

A TC72 és a TC77, a tűpontos raktári adatbevitel bajnokai

Az új Zebra mobilterminálok használata lehetővé teszi a vonalkódok gyors és hatékony leolvasását, gyakorlatilag bármilyen felületről, bármilyen körülmények közt. A raktári és üzleti munka élharcosainak tekinthető TC70/TC75 szkennerek új generációs utódai elődeik minden pozitív jellemvonását megtartva, még strapbíróbban, még felhasználóbarátabb kialakítással kerültek a piacra. A tűpontos munkát a szkennerbe épített, 1D-s és 2D-s vonalkódokat egyaránt hatékonyan kezelő, SE4750SR olvasófej teszi lehetővé.

Magas fokú szoftveres és fizikai kompatibilitás

A Zebra legújabb mobileszközei, a TC72/TC77 terminálok a már jól ismert elődeikhez, a TC70/TC75 szériához hasonlóan továbbra is az Android operációs rendszert használják, melynek legnagyobb előnye nem csupán egyszerűsége és stabilitása. Segítségével a terminálok szinte bármilyen üzleti vagy raktározási célokból használt szoftverrel vagy applikációval könnyedén kompatibilissé tehetők.

Az eszközök használata fizikai szempontból is rendkívül rugalmas, hiszen a mobilterminálok egy opcionálisan vásárolható fogónyél segítségével a kézi formáról könnyedén pisztoly formára alakíthatók, ezáltal is rugalmasan alkalmazkodnak a különböző felhasználók eltérő igényeihez.

A TC72/TC77 tehát minden szempontból felhasználóbarát eszköz, amely nélkülözhetetlen megoldást jelent az ügyfélközpontú, gyors és hatékony munkamenet kialakítása során.

Cikk letöltése PDF formátumban

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Kapcsolódó termékek

Zebra TC72

564 531 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra TC77

685 110 Ft
(0)
Ingyen visszük

Érdeklődés és árajánlatkérés