Zebra ZT200 belépő szintű ipari nyomtató

Zebra ZT200 belépő szintű ipari nyomtató

A ZT200 sorozat rugalmas kialakítású és kisebb helyigényű, amely kevebb fizikai helyet foglal el a munkaterületen. Ez az ipari nyomtatók sorozat minimális üzemeltetői képzést igényel, és megkönnyíti a könnyű telepítést, az intuitív működést és az egyszerű karbantartást. A ZT200-as sorozat a vevői igények kielégítésére és az egyre változó üzleti igényekhez és működési kihívásokhoz igazodó széleskörű vevői visszacsatolásokból származik.

A Zebra ZT200 sorozat két modellt tartalmaz, a ZT220 és a ZT230.

A ZT220 a leginkább megfizethető ipari nyomtatója a gyártónak, tartós és nagy ütésálló polimer tokja biztosítja a hosszú élettartamú használatot. A ZT220 egy egyszerűen használható háromgombos felhasználói felülettel és 984 "(300m) szalagkapacitással rendelkezik. Ez ideális vonalkód-címkézési alkalmazásokhoz, ahol minimális formátum vagy nyomtatóbeállítás szükséges.

A ZT230 egy robusztus, teljesen fém kialakítású tokot tartalmaz, amely hosszú távú használatra lett tervezve. A ZT230 egy grafikus LCD kezelőfelületet biztosít a nyomtató egyszerű beállításához és vezérléséhez; 1476 "(450m) szalagkapacitással rendelkezik, amely növeli az üzemidőt és kevesebb szalagváltást eredményez. Ideálisan használható olyan vonalkód-címkézési alkalmazásokhoz, amelyek gyakoribb formátumot vagy nyomtatási beállításokat igényelnek az intuitív felhasználói felület használatával.

ZT200-as sorozat főbb tulajdonságai:

Nyomtatási módok: közvetlen hőátvitel (DT) vagy hőátadás (TT)
Burkolat: fém (ZT230) vagy műanyag (ZT220) - Kétoldalas kellékanyag ajtó, nagy átlátszó ablakkal egyszerűsített adathordozó és szalagbetöltés
Nyomtatófej: E3 Energiaegyenlítővel a kiváló nyomtatási minőség érdekében
Kijelző: Icon-alapú Egyszerű kezelőegység (ZT220) vagy LCD többnyelvű grafikus felhasználói felület és teljes működésű billentyűzet (ZT230)
Kommunikáció: USB 2.0 és RS-232 soros portok ENERGY STAR minősítéssel

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés