Raktár és készletkezelő program

Manapság egyre több virtuális üzlet működik, melyek legnagyobb előnye, hogy egyetlen kattintással rendelhetjük meg az általunk választott termékeket. Sok cég ígér akár már másnapra történő kiszállítást, azonban ahhoz, hogy a határidőket sikerüljön is betartani, jól szervezett háttérmunkára és könnyedén feltérképezhető raktárkészletre van szükség.

Az olyan modern eszközök, mint a mobil számítógépek, a hordozható vonalkódolvasók, valamint a nagy teljesítményű, ipari címkenyomtatók nagymértékben megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a raktári munkát, jelentősen megrövidítve ezzel a webáruházak kiszállítási idejét is.

Gyors, egyszerű és olcsó megoldás: a vonalkód

Mára a vonalkódok a modern adminisztrációs rendszerek alapját képzik, ami nem is csoda. Amellett ugyanis, hogy segítenek a raktárkészlet pontos nyilvántartásában, könnyedén és olcsón elérhető alternatívát jelentenek a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt, ha a készleteik kezeléséről van szó.

Ahhoz, hogy egy vállalkozás hatékonyan működő vonalkód-alapú nyilvántartást építsen ki, tulajdonképpen alig pár dologra van szükség. Első sorban vonalkódolvasókra és címkenyomtatókra, illetve egy olyan számítógépes rendszerre, ami ezen eszközök segítségével képes nyilvántartani a készlet folyamatos változását, a beérkező és kimenő megrendeléseket. A vonalkódos jelöléssel történő adminisztráció éppen ezért nem csak a kereskedelmi egységek, de a raktározással foglalkozó cégek esetében is kiváló megoldást jelent az aktuális készlet nyilvántartására.

A dolgozók és a vezetők munkáját is megkönnyíti

A vonalkód alapú nyilvántartás alkalmazása nem csak átláthatóbbá, de gördülékenyebbé is teszi a cégen belüli adminisztrációs rendszer kezelésének feladatát. A modern nyomtatók és szkennerek alkalmazásával a dolgozók könnyebben igazodhatnak el a raktárban, gyorsabban és egyszerűbben végezhetik el a termékeket illető ügyintézési feladatokat. Ez a gördülékenység lehetővé teszi a produktivitás hatékony növekedését, és a raktárban tevékenykedő munkaerő mellett a vezetőség válláról is rengeteg terhet és stresszt képes egyszerre leemelni.

Az olyan modern eszközök használata tehát, mint a Zebra vagy a Honeywell hordozható szkennerei és nyomtatói, nem csak a helyben végzett raktári feladatok, de az áruszállítás is gyorsabb, problémamentese feladattá tehető, ezáltal pedig nagy százalékban növelhető a webáruházak felhasználói élménye és vásárlói elégedettsége is.

Jól szervezett raktári munka, a végpontok összekötése

Küldetésünk, hogy az információkat a vonalkód technikával és raktározással kapcsolatban az Ön számára átadjuk. Legyen szüksége akár egy kifinomult készletnyilvántartó rendszerre, amely rendelkezik speciális készlet mozgatási képességekkel vagy esetleg egy olyan rendszerrel amely automatizálja a folyamatait, szakértőinkre mindig támaszkodhat.

Saját tervezésű szoftverünk összeköti az ellátási lánc minden egyes végpontját, felgyorsítja az információáramlást és az árut szállítását. Segítünk azonosítani a megfelelő felhőalapú Online vagy Offline megoldást, hogy integrálni tudjuk a meglévő rendszereikhez, és racionalizáljuk a raktárkezelést.

Adatgyűjtők, javítják a pontosságot

A mobil számítógépek drámai módon javíthatják a pontosságot és a döntéshozatalt a raktárgazdálkodásban. A kézi adatgyűjtők a legjobb mobil megoldásokat nyújtják a teljes ellátási lánc támogatásához, a beszerzéstől az értékesítésig. Beérkező és kiadni kívánt áruk könyvelésére egyaránt használható, de futárszolgálati feladatokra vagy bolti adminisztrációra is tökéletesen megfelelőek. Felhasználási módjuk szinte határtalan.

Egyedi felhőalapú raktárkezelő programunkhoz biztosítunk mobil adatgyűjtőn futtatható applikációt amely segítségével egyszerűen készíthet kiadási (számla, szállítólevél) és beérkeztetési (bevételezés, raktári bevét) bizonylatokat, ezen kívül lehetősége van leltár tételek és ívek rögzítésére is.

Vonalkódolvasók és RFID olvasók

Az egyszerű vonalkódolvasók leginkább kasszákban és értékesítési pontokon jellemzőek, főként az vonalkódban tárolt adatok visszaolvasására szolgál, a termék azonosításának gyorsítását segíti elő. Válaszható többféle kivitelben, állványos, ipari vagy vezeték nélküli kialakításban 1 dimenziós illetve 2 dimenziós (QR, Datamatrix, stb..) kódok dekódolására képes leolvasó fejjel. Végeredményben ezek az eszközök mindig csak adatot továbbítanak a vonalkódokat kezelni képes raktár és készletkezelő szoftver számára.

Cégünk széles választékot kínál vonalkód-szkennerek és RFID olvasó eszközök kínálatában, kötegelt és valós idejű vezeték nélküli lehetőségeivel minden alkalmazáshoz és környezethez.

Vonalkód nyomtatók - minden alkalmazáshoz

A tekercses alapanyagok töltik be a raktározási és készletkezelési rendszer alap építőelemét, a felületükre kerül az információ. Vonalkód nyomtatók segítségével szinte bármilyen címkét elő lehet állítani, legyen szó vonalkódról, szöveges adatról vagy alakzatokról. A vonalkódok és a tekercses címkéket széles felhasználási módot kínálnak, válaszon termékkínálatunkból.

Készletgazdálkodás, Integrált, skálázható megoldások

A készletgazdálkodási rendszerek azonnali előnyökkel járnak, bevezetését követően szinte azonnal megtérülnek. Törekszünk olyan innovatív megoldások megtalálására, amelyek javítják a pontosságot és a termelékenységet, miközben csökkennek a költségek.

A vonalkód rendszerek bevezetése segített már több ezer vállalat számára, hogy racionalizálják készletkezelésüket. Akár egy kis raktárhelyiséghez vagy egy összetett raktár üzemeltetéséhez van szükség megoldásra, olyan átfogó rendszert tervezünk, amely a befektetés megtérülését az első naptól kezdve biztosítja.

A kezdeti beszerzéstől az eszköz selejtezéséig, teljeskörű életciklus stratégiai támogatás adunk, amely nyugalmat biztosít Ügyfeleinknek. Gondoskodunk a frissítésekről, a javításokról, a megfelelőségi követelményekről és a felhasználói szolgáltatásokról.

Vonalkód, címke nyomtatás, tekercses címke, címke, vonalkód rendszer

Érdeklődés és árajánlatkérés