0 értékelés
39469200
3-5 munkanap

Star TUP992 KIOSK nyomtató (Thermal, 2 szín, Vágó, Adagoló)

174 900 Ft
( Bruttó ár: 222 123 Ft)

3-5 munkanap

Star TUP992 gyors és hatékony munkavégzés

Az általunk forgalmazott eszközök egyik legnagyobb erénye a gyorsaság. Az Star TUP992 blokk nyomtató sebessége lehetővé teszi azt, hogy végre soha többé ne álljon egyetlen nyugta miatt hatalmas sor az ön üzletében sem! Star TUP992 segítségével bármelyik vállalkozás magasabb szintre emelheti szolgáltatásai minőségét és az üzleti értékesítés folyamatát. Gyors nyomtatási sebességük, magas megbízhatóságuk és a gazdaságos működésük együttes erővel garantálja a zavartalan munkát és járul hozzá a produktivitás növeléséhez.

Star technológia, a magas fokú kompatibilitásért

Ha Star blokk nyomtatóink közül választ, többé az operációs rendszer kompatibilitási problémái miatt sem kell aggódnia! A webáruházunkban kapható eszközök a Windows, valamint az Android rendszerrel üzemelő POS-rendszerekkel egyaránt gond nélkül használhatók.

Az Star TUP992 blokk nyomtató olyan eszköz, mely elengedhetetlen kiskereskedelmi és speciális üzletek, vendéglátóhelyek, valamint élelmiszerboltok számára. Éppen ezért mindig érdemes belőle a piacon fellelhető, legjobb minőséget választani. Termékportfoliónkban éppen ezért kizárólag a legmegbízhatóbb Star eszközöket találhatja meg!

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Star TUP992” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a POS rendszerének kiválasztásához?
Olvassa el Nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
A termékhez nem érhető el kiegészítő, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.