0 értékelés
DCSW0310
5+ munkanap

DigiCloud Print kliens, Android, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett, CPCL mobil nyomtatókkal

3-5 munkanap

DigiCloud Print applikáció bemutatása

Cégünk folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, kifejlesztett egy egyszerű és univerzális címkenyomtató szoftvert Android 4.0 és a feletti rendszerre. A program lehetőséget biztosít PDF és fotók nyomtatására CPCL mobil nyomtatókon, extra funkcióként felhő alapú raktár szoftverünk szerves részét is képezheti, mindezt online vagy offline működés mellett. Kiváló megoldást biztosíthat olyan felhasználási területeken, ahol gyorsan nagy mennyiségű adatok kell helyfüggetlenül nyomtatni.

Kiváló megoldás lehet a szoftver használata olyan esetekben, amikor a kollégák nincsenek számítógép közelben, de rendelkeznek egy adatgyűjtő készülékkel illetve egy mobil nyomtatóval.

Ekkor a Mobil eszközöket kézben tartva egy gombnyomással ki lehet választani a nyomtatni kívánt PDF vagy kép fájl.

Minőségi nyomtatás és innováció

A fejlesztés kezdeti fázisától a lehető legegyszerűbbre terveztük a programot, hogy a kevésbé szakképzett kollégák is könnyen és egyszerűen, nagy elégedettséggel tudják használatba venni. Letisztult és átlátható modern, úgynevezett Material design elemekkel láttuk el a felületet, hogy erős fényben is könnyedén kezelhető maradjon a szoftver.

Mindezen tervezési szempontok mellett, a sebesség kritikus alkalmazásokat céloztuk meg. A szoftver kifejlesztése során folyamatos teszteket végeztük és partnereinkkel interaktívan együttműködve kerestük a legjobb és leggyorsabb megoldásokat a minőségi címkenyomtatás megtartása mellett.

Online és Offline működés

A DigiCloud Android kliens szoftver képes Önállóan teljesértékű applikációként is működni Offline üzemmódban, ilyen esetekben az eszközön tárolt fájlokat képes Bluetooth kapcsolaton keresztül nyomtatni. Egyszerűen csak válassza ki a nyomtatni kívánt fájlt és már kész is a címke.

Az Offline megoldások mellett Online működést is biztosítunk DigiCloud felhő platformunkkal összekötve, néhány másodperc alatt akár egy teljes leltár állomány is kinyomtatható.
Önnek mindössze a felhő platformhoz kapott API hozzáféréseket kell megadni az Android kliensben és már él is a kommunikáció.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén, igény esetén 30 napos ingyenes próba licenszet biztosítunk!
Szakértő kollégáink segítenek Önnek megválaszolni a fennmaradó kérdéseket és megtalálják Önnel a legmegfelelőbb eszköz és szoftver kombinációt.


 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0310
  5+ munkanap

  DigiCloud Print kliens, Android, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett, CPCL mobil nyomtatókkal

 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0311
  5+ munkanap

  DigiCloud Print kliens, Android, örökös licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett, CPCL mobil nyomtatókkal

A termékhez nem érhető el kiegészítő, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “DigiCloud Print kliens” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem