0 értékelés
DCSW0120
5+ munkanap

DigiCloud Scan kliens, Windows CE, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett

3-5 munkanap

DigiCloud Scan applikáció bemutatása

Cégünk folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, kifejlesztett egy egyszerű és univerzális adatgyűjtő szoftver applikációt Android 4.0 és a feletti rendszerre. A program lehetőséget biztosít Önálló adatok gyűjtésére, de extra funkcióként felhő alapú raktár szoftverünk szerves részét is képezheti, mindezt online vagy offline működés mellett. Kiváló megoldást biztosíthat olyan felhasználási területeken, ahol gyorsan nagy mennyiségű adatok kell begyűjteni majd ezeket az adatokat utólagos feldolgozással fogják kiegészíteni.

Az egyik ilyen felhasználás lehet, például amikor nagy mennyiségű áru érkezik a raktárba vagy átvételi pontra.
Ekkor az eszközt kézben tartva gyűjtőkbe kategorizálva lehet összeszedni a kívánt adatokat, úgy mint vonalkód, mennyiség, ár vagy megjegyzés.

Természetesen az eszköz lehetőséget biztosít, az egyes gyűjtőktől függően a négy alap adat opcionális ki és bekapcsolására is. Ha az Ön igényeihez nincs szükség árra és megjegyzésre a beállítások között egyszerűen ki vagy be tudja kapcsolni ezeket az opciókat.

Egyszerűség, gyorsaság és innováció

A fejlesztés kezdeti fázisától a lehető legegyszerűbbre terveztük a programot, hogy a kevésbé szakképzett kollégák is könnyen és egyszerűen, nagy elégedettséggel tudják használatba venni. Letisztult és átlátható modern, úgynevezett Material design elemekkel láttuk el a felületet, hogy erős fényben is könnyedén kezelhető maradjon a szoftver.

Mindezen tervezési szempontok mellett, a sebesség kritikus alkalmazásokat céloztuk meg. A szoftver kifejlesztése során folyamatos teszteket végeztük és partnereinkkel interaktívan együttműködve kerestük a legjobb és leggyorsabb megoldásokat.
A tesztek kimutatták, hogy egy 100 darabos vonalkóddal ellátott beérkező szállítmányt, akár 140-160 másodperc alatt hiánytalanul begyűjthető.

Online és Offline működés

A DigiCloud Android kliens szoftver képes Önállóan teljesértékű applikációként is működni Offline üzemmódban, ilyen esetekben adat exportlására CSV fájlokat biztosítunk. Egyszerűen csak szedje össze az adatokat a kívánt gyűjtőbe, vagy gyűjtőkbe majd később mikor feldolgozni kívánja, csak csatlakoztassa számítógépéhez és exportálja az adatokat.

Az Offline megoldások mellett Online működést is biztosítunk DigiCloud felhő platformunkkal összekötve, néhány másodperc alatt áttölthető egy kamionnyi beérkezett áru adata.
Önnek mindössze a felhő platformhoz kapott API hozzáféréseket kell megadni az Android kliensben és már él is a kommunikáció.


Nem egyszerű a megfelelő adatgyűjtő kliens szoftver megtalálása és bevezetése, de amennyiben felkeltettük érdeklődését érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén.
Szakértő kollégáink segítenek Önnek megválaszolni a fennmaradó kérdéseket és megtalálják Önnel a legmegfelelőbb eszköz és szoftver kombinációt.

 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0110
  5+ munkanap

  DigiCloud Scan kliens, Android, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett

 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0120
  5+ munkanap

  DigiCloud Scan kliens, Windows CE, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett

 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0130
  5+ munkanap

  DigiCloud Scan kliens, Windows Mobile, 1 hónapos licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett

 • Egyedi áras
  (0)
  DCSW0111
  5+ munkanap

  DigiCloud Scan kliens, Android, örökös licensz, kompatibilis: mobil adatgyűjtőkkel Android 4.4 rendszer felett

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “DigiCloud Scan kliens” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem