Intelligens és hatékony megoldások – ez a Zebra DNA

Az újfajta genetikai kódként működő Zebra DNA megoldásai segítségével új szintre emelheti vállalkozása hatékonyságát és egekbe ugró módon növelheti a termelékenységet.


Zebra DNA a szuperképességekkel felruházó genetikai kódok

Azt, hogy eszközeink mire képesek, nagyban meghatározzák a beléjük épített hardverek, valamint a kezelésükhöz szükséges szoftverek, applikációk. Kevesen tudják azonban, hogy a limitált lehetőségek ma már hatékony megoldások segítségével bővíthetők. A gépek „genetikai kódjának” módosításával ugyanis sokkal többet is kihozhatunk eszközeinkből, mint azt elsőre gondolnánk.

A Zebra DNA az a genetikai kód, amely megkülönbözteti a Zebra megoldásait a piacon lévő többi eszköztől és kiemeli őket a tömeggyártott termékek sorából.

Alapjában véve egy rendkívül intelligens szoftver-, segédprogram- és alkalmazás-ökoszisztémáról beszélhetünk, melyet három szempont elérésére terveztek:
• Jobb teljesítmény és termelékenység elérése
• Hatékonyabb integráció
• Egyszerűbb telepíthetőség és kezelés

A Zebra DNA megoldásai az integráció, a hatékonyságnövelés, valamint az egyszerű és biztonságos kezelés nagymesterei.

Segítségükkel megszűnnek a kommunikációs akadályok, és száz százalékos támogatás mellett használhatjuk ki az eszközeinkben rejlő, üzleti teljesítményt.

Cél a produktivitás

Hozza ki munkaeszközeiből ön is a lehető legtöbbet és szerezzen rájuk teljes körű támogatást a Zebra intelligens szoftver és applikáció-csomagjainak segítségével! Senki más nem kínál ilyen széles körű eszköztárat a tökéletes hatásfok, a produktivitás-növekedés maximális elérése, valamint a beruházások megtérülése érdekében, kizárólag a Zebra!


Miért van szükségem a Zebra DNA megoldásaira?

Legyen szó akár a vállalati mobilitás elősegítéséről, akár az ipari nyomtatók és vonalkód olvasók támogatásáról, a Zebra technológiáira és specialistáira mindig nyugodt szívvel támaszkodhatunk.

A Zebra genetikai kódjának köszönhetően munkaeszközeink erőteljesebbé váljanak, kevesebb energiafogyasztás mellett is hatékonyabban dolgozhatunk velük, és mindig maximális támogatást élveznek a Zebra magasan képzett szakembereitől.

A DNA csomagok ezen felül biztosítják a folyamatos elérést a Zebra ügyfélszolgálatához, ahol magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésünkre abban az esetben, ha eszközeink karbantartására, vagy szervizelésére kerül a sor.

A Zebra DNA csomagjai ott fejtik ki hatásukat, ahol vállalati szinten a legnagyobb szükség van rájuk:
• Hatékonyan növelik eszközeink teljesítőképességét
• Garantálják a vállalati szintű biztonságot
• Hozzájárulnak a befektetések hatékony megtérüléséhez
• Garantálják vállalkozásunk produktivitásának növekedését
• Megkönnyítik a saját alkalmazások fejlesztését


A Zebra DNA csomagok három fajtája

A Zebra DNA genetikai kódnak három fajtája létezik, mindhárom az ipari szinten használt eszközök más-más csoportjára fókuszál. A Mobility DNA legfőbb feladata, hogy növelje napi szinten használt, hordozható eszközeink hatékonyságát. A Print DNA nyomtatóinkat készíti fel a vállalati szintű használat kihívásaira, a DataCapture DNA pedig az adatgyűjtőinket ruházza fel a hatékony munkavégzéshez szükséges, különleges képességekkel.

Érdeklődés és árajánlatkérés