Címke nyomtató festékszalag választás tippek

Címke nyomtató festékszalag választás tippek

Fontos jól kiválasztani a legmegfelelőbb festékszalagot a tekercses címke nyomtatáshoz. A nem megfelelő típusú festékszalag kiválasztása rossz nyomtatott vonalkód-címkét eredményezhet, a festék kipukkanhat vagy elhalványulhat.

Háromféle szalag van: viasz (wax), viasz/gyanta (wax/resin) és gyanta (resin). Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy hőátviteli nyomtatóval (Thermal transfer) rendelkezik-e, javasoljuk a Honeywell PC42T címke nyomtatót. A legmegbízhatóbb, kompakt és megfizethető nyomtató az osztályában.

Határozza meg a megfelelő szalagméretet, válasszon ki egy szalagot, amely egyenlő vagy kisebb, mint a nyomtató maximális nyomtatási szélessége, ahol lefedi a címke nyomtatás teljes felszínét.

Az alábbiakban egy egyszerű grafikon található, amely alapján kiválasztja a megfelelő típusú szalagot az alkalmazásához.

Fizikai és kémiai ellenállóság Címke kompatibilitás Típikus alkalmazások
Viasz (Wax) festékszalag Normál Normál, tekercses papír címkékhez Szállítási címkék, általános környezetben
Viasz/Gyanta (Wax/Resin) festékszalag Normál, tekercses papír és műanyag címkékhez Helykód, kertészeti és korházi címkékhez
Gyanta (Resin) festékszalag Kíváló Polipropilén, Polietilén és Poliészter műanyag címkékhez Kémiai, áramköri kábel jelölő és kültéri címkékhez, ellenálló környezetbe


A legtöbb festékszalag fekete, de színes szalagok is állnak rendelkezésre a címkék színes nyomtatásához és a kategorizáláshoz. Ha szeretne árajánlatot kérni festékszalagra, kérjük vegye fel a kapcsolatot a dedikált fiókkezelőinkkel.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés