A hatékonyság nem egyenlő azzal, hogy valami bonyolult!

A hatékonyság nem egyenlő azzal, hogy valami bonyolult!

Bemutatjuk a vonalkód nyomtatás leggyorsabb és legegyszerűbb eszközeit

Ha egy eszköz megbízhatóan és hatékonyan végzi feladatát, sokan rögtön arra gondolnak, hogy bonyolult, és főként drága technológiáról beszélünk. Sok esetben ez a feltételezés azonban nem igaz, és egy csúcskategóriás eszköz sem különbözik sokban kezelhetőségét és árát tekintve az egyszerűbb márkák termékeitől. A különbség főként a megbízhatóságban és a hatásfokban keresendő.

Mi a legjobb megoldás, ha vállalkozásunk számára vonalkód nyomtatót szeretnénk vásárolni? Most összegyűjtöttünk néhány kiváló minőségű, ám mégis pénztárcabarát opciót a piacon található lehetőségek közül.

Honeywell PC42D

A Honeywell PC42D modellje egy könnyen kezelhető asztali nyomtató, mely termál transzfer és direkt termál nyomtatásra egyaránt alkalmas. Gazdaságos és kompakt megoldást jelent kiskereskedelmi egységek és raktározással foglalkozó cégek számára is, beüzemelése és használata pedig nem igényel semmilyen előképzettséget.

A PC42D nem csupán könnyen használható, de megbízható és hatékony nyomtató is, melynek segítségével hozzájárulhat vállalkozása biztosabb működéséhez és produktivitásának látványos növekedéséhez.

Zebra ZQ110

A Zebra ZQ110 mobil címkenyomtató, melynek hordozhatósága mellett egyik legnagyobb előnye a strapabíró kialakítása és pénztárcabarát ára. A ZQ110-es nyomtató minden olyan funkció ellátására képes, melyre a kereskedelmi felhasználás során a hétköznapok folyamán szükség lehet, és a tökéletes nyomtatás mellett a munka során igazi felhasználóbarát élményt biztosít.

A ZQ110 felhasználói számára egyaránt biztosítja a jól ismert Zebra minőséget, megbízhatóságot, és a márka által kínált, garantált hatékonyságot is.

Zebra GC420t

A szintén hamisítatlan Zebra minőséget képviselő GC420t az előző két nyomtatóhoz hasonlóan könnyen kezelhető, hatékony eszköz, mely azok számára kínál tökéletes megoldást, akiknek a nyomtatási igénye átlagosan napi 1000-3000 címke között mozog, és gyors, hatékony módot keresnek a kivitelezésre. A GC420t thermál technológiával működő nyomtató, melynek felhasználási köre rendkívül széleskörű. A kereskedelem és raktározás területén kívül akár a szórakoztatóiparban (jegynyomtatás) vagy az egészségügyben (receptek nyomtatása, stb.) is alkalmazható.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés