0 értékelés
C11CF37401
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Epson FX-890II mátrixnyomtató 240 x 144 DPI 612 cps

3-5 munkanap

Garanciális adatok

Garancia
12 hónap

Kijelző

Kijelző leírás
Kijelző típusa

Epson FX-890II mátrixnyomtató ipari tekercses címkenyomtatók

A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatásban szerzett tapasztalatai alapján a FX-890II ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel a felhasználóbarát felület és a megfizethetőség érdekében.

Csendes, megbízható működés és intuitív kialakítás teszi a FX-890II nyomtatót a legkülönbözőbb iparágakban a legmegfelelőbb címke nyomtatójává. A C11CF37401 cikkszámú nyomtató, 12,7 mm (0,5 hüvelyk) belső tekercsátmérő konfigurációban kapható. A nyomtató akár 0 mm széles és 0 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe illeszkedhet a Epson firmware-nek köszönhetően. A 12,7 mm (0,5 hüvelyk) konfiguráció kompatibilis a 0 méteres festékszalag hosszúsággal. A hosszabb, nagyobb kiszerelésű festékszalagok támogatása miatt az állásidő csökken. A festékszalagok akár más tekercses címke nyomtatókkal is megoszthatók, hogy még nagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosítsanak.

Beépített interfészekkel kapcsolódhat

Maximálisan 0 port van beépítve: . A felhasználó által könnyedén telepíthető -port kábellel a FX-890II tekercses nyomtató. Egyszerűen, bármilyen környezetbe illeszthető. Az adatátvitel ezáltal egyszerűbb és gyorsabb lesz, a munkára és a nyomtatásra szánt idő rövidül.

Az interfész használatával több számítógéppel is képes kommunikálni az eszköz és nyomtatásokat fogadni. Hálózati használat esetén, távoli alkalmazások, programok is rendelkezésre állnak, ezáltal könnyebben irányíthatóak a napi munkafolyamatok is.

Címkenyomtató megfizethető áron, modern funkciókkal

A FX-890II címkenyomtató intelligens megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a címkézési műveletek termelékenységének javítását célozzák meg. Az eszköz fogyasztói ára és a használata is gazdaságos, a FX-890II nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.


Éles és kontrasztos, 0 dpi nyomtatás

A 0 dpi-s nyomtatási felbontással több felhasználási terület is alkalmazható. Akár 4 pontos betűméret is nyomtatható. A kiemelkedő képminőség lehetővé teszi a kis 2 dimenziós vonalkóddal vagy grafikákkal ellátott címkék nyomtatását, például logó, piktogram vagy ikon-ok.

Bár a Epson gyártó saját kellékanyagaival optimális nyomtatást kínál az FX-890II eszközhöz, 0 média-érzékelőjével lehetséges gyakorlatilag az összes gyártó bármilyen tekercses címkéjének nyomtatása 0 mm szélességig.

Kiemelkedő hőnyomtató

A Epson ipari címkenyomtatók jól ismertek a tartósságukról, a gyors nyomtatási sebességről (0 mm/másodperc). Ezeket a hosszú élettartam és páratlan megbízhatóság jellemzi. A C11CF37401 cikkszámú nyomtató, a már évtizedek óta bevált 0 nyomatátviteli technológiát használja a címkék előállításához. A FX-890II épít a több 10 éves tapasztalatra és hagyományra, a legfejlettebb, legátfogóbb jellemzőkkel Epson nyomtatósorozat kínálatában. A Epson címke nyomtatók a legnagyobb ígénybevételhez igazodnak kis- és középvállalati körülmények között. Gyakorlatilag kiküszöbölik a nyomtatóhiba által okozott kiesési időt.

Epson garancia szolgáltatások

Növelje a nyomtató rendelkezésre állási idejét, és csökkentse a termelésből kiesett időt, az előre nem tervezett javítási költségeket a Epson® szolgáltatási szerződés kiválasztásával. A megállapodás biztosítja Önnek, hogy képzett Epson technikusok nézik át nyomtatója gyári specifikációit és végzik a karbantartást, javítási munkákat. Költséghatékony megoldást jelent. Előre tervezhető kiadás és akár része is lehet az éves költségvetésének. A Epson különböző kondíciók szerint kínál megoldásokat. Önnek csak választania kell, hogy melyik illeszkedik leginkább a költségvetéséhez és az üzleti igényeihez.

A címkenyomtató C11CF37401 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Epson FX-890II mátrixnyomtató 240 x 144 DPI 612 cps

Segítségre van szüksége a tekercses címkenyomtató kiválasztásához?
Olvassa el Címke nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Nyomtatási mód

Tekercs átmérő

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Epson FX-890II mátrixnyomtató” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem