Minden álltalunk forgalmazott címke nyomtatóhoz, így a Citizen CL-S6621 matrica nyomtatóhoz is kínálunk festékszalagot. Az eszköz out irányú tekercseléssel és maximálisan 74 méter hosszúságban képes befogadni ttr szalagot. Szélességét tekintve a festékszalag minimális mérete 174 mm, maximálisan pedig 174 mm -t képes fogadni.

Fontos szempont a festékszalag kiválasztásánál, hogy a címke alapanyagát, felületét és színét jól meghatározzuk. A festékszalagokat alapanyagok szerint három féle kategóriába soroljuk, Wax (Viasz), Resin (Gyanta) és a kettő komponense Wax-Resin (Viasz-Gyanta).

A viasz alapanygú festékszalagokat papír alapnyag nyomtatásához használjuk, míg a gyanta alapanyú szalagot a műanyag címkékhez. A kettő komponense a viasz-gyanta, mely mindkét alapanyaghoz megfelelő (papír és műanyag) de egyikhez sem a legtökéletesebb.

Festékszalag vásárlás előtt érdemes tisztázni a nyomtatandó felület pontos típusát. Amennyiben nem biztos a döntésében, illetve kérdései vannak keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolódó cikkek és blog bejegyzések


Érdeklődés és árajánlatkérés