0 értékelés
94R201101
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Datalogic Rhino II jármű terminal, 26,4cm (10,4), érintőkijelző, rezisztív, -30°C Option, kijelző fűtés, fényerősség: 400cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, ARM Quad Core, 1GHz, 1 GB, 16GB, Win Embedded Compact 7, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

3-5 munkanap

Egyéb tulajdonságok

Áramforrás típusa
Belső RAM memória
1 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet, 4 programozható fizikai billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
3600 gramm
Fizikai billentyűk száma
4 gomb
Fizikai kiépítés
Jármű
GSM leírása
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Nem
Kivitel
Jármű
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
32 GByte
Memória bővítés
32 GB GByte
Processzor
Freescale NXP ARM Quad Core, 1 GHz
Wi-Fi leírása
802.11a/b/g/n (2.4 GHz and 5 GHz)

Interfész

Bluetooth
 
USB 2.0
 
USB 3.0
 
WiFi
 

Extra opció

Fizikai billentyűzet
 

Garanciális adatok

Garancia
12

Kijelző

Kijelző felbontás
800*600 pixel
Kijelző mérete
12,1 col
Kijelző szöveges leírása
12.1" SVGA 800x600, színes kijelző

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Wec7, windows embedded standard 7
Windows
 

Vonalkód olvasás

Optika típusa
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia

Datalogic Rhino II adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Datalogic Rhino II eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az Rhino II olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, WEC7, Windows Embedded Standard 7 operációs rendszeren. Az Rhino II adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az Rhino II típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Datalogic Rhino II - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése jármű kivitelben, jármű kialakításban.

A Datalogic biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a Rhino II hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 0 mAh, akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a Rhino II lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB, USB, melynek teljesítménye 802.11a/b/g/n (2.4 GHz and 5 GHz) sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802.11a/b/g/n (2.4 GHz and 5 GHz) tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Datalogic Rhino II típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (12,1 colos), IP65 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 3600 gramm. Sok egyedülálló Datalogic-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A Rhino II a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 12,1 colos, 800*600 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a Rhino II típus, 94R201101 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Datalogic gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 0 hónap garancia idő vonatkozik.

A Rhino II a következő generáció

Több magos Freescale NXP ARM Quad Core, 1 GHz processzorral akár 32 Flash memóriával és 1-os RAM memóriával érhető el, mellyel a Rhino II biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Datalogic tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (3600 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 12,1 colos, nagy pixel sűrűségű (800*600 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB, USB, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az Rhino II rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 0 cm-től 0 cm távolságig.

A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Datalogic akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A 94R201101 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a Rhino II használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az adatgyűjtő 94R201101 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Rhino II jármű terminal, 26,4cm (10,4), érintőkijelző, rezisztív, -30°C Option, kijelző fűtés, fényerősség: 400cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, ARM Quad Core, 1GHz, 1 GB, 16GB, Win Embedded Compact 7, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 905 724 Ft
  (0)
  94R110100
  5+ munkanap

  Datalogic Rhino II jármű terminal, 26,4cm (10,4), érintőkijelző, kapacitív, fényerősség: 350cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, ARM Quad Core, 1GHz, 2 GB, 8GB, Win, Android, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

 • 962 413 Ft
  (0)
  94R510100
  5+ munkanap

  Datalogic Rhino II jármű terminal, 30,7cm (12,1), érintőkijelző, kapacitív, fényerősség: 500cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, ARM Quad Core, 1GHz, 2 GB, 8GB, Win, Android, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

 • 1 122 888 Ft
  (0)
  94R111225
  5+ munkanap

  Datalogic Rhino II jármű terminal, 26,4cm (10,4), érintőkijelző, kapacitív, fényerősség: 350cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, Intel Dual Core, 1.46 GHz, 4 GB, 32 GB, Win 10 IoT Enterprise, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

 • 1 188 299 Ft
  (0)
  94R511225
  5+ munkanap

  Datalogic Rhino II jármű terminal, 30,7cm (12,1), érintőkijelző, kapacitív, fényerősség: 500cd, USB (3x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet (10/100/1000 Mbit), Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1024x768 pixel, Intel Dual Core, 1.46 GHz, 4 GB, 32 GB, Win 10 IoT Enterprise, IP65, IP67, csomagban: tápkábel

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Rhino II” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem