0 értékelés
DCTH0500004000-001
Raktáron

Direkt termál alapanyagú 50*40 mm tekercses öntapadó címke, 40 mm belső tekercsátmérő, 1200 db címke egy tekercsen, nyomatlan öntapadós fehér etiketts alatt

3-5 munkanap

A 50*40 mm direkt termál etikett címke egy fehér {{ alapanyag }} címke, amely kiváló nyomtatási minőséget biztosít hőátviteles vagy közvetlenhő nyomtatáshoz. A ragasztó kiváló kezdeti tapadást nyújt akár enyhén szennyezett vagy hullámos felületekhez is. Sokféle alkalmazáshoz ajánlott, úgymint a doboz, boríték és postai címkézés, a feldolgozás folyamata és a közvetett élelmiszerek címkézése.

50*40 mm direkt termál etikett címke technikai információk

Terméktípus: Tekercses címke
Alapanyag: {{ alapanyag }}
Termék neve: 50*40 mm direkt termál etikett címke
Címkék száma / tekercs: 1200 darab
A mag belső átmérője: {{ csevebelsoatmero }} mm
Ragasztó: Normál tapadású, általános
Adathordozó mérete: 50 mm szélesség x 40 mm magasság
Szín: fehér
Tekercselés: {{ szalagtekercseles }}

Kiváló minőségű tapadás

A DC 100TH általános felhasználásra tervezett etikett címke alapanyag. A megfelelő tapadás érdekében kiváló minőségű permanens ragasztóval láttuk el, ami garantálja, hogy tökéletesen megállja a helyét mind a hétköznapi felhasználás során, mind bizonyos, különleges körülmények között.

Tökéletes alapanyag hétköznapi felhasználásra

A DC 100TH matt felületű, papír alapú etikett alapanyag. Kiválóan alkalmas beltéren használt címkék készítésére, és az olyan, hétköznapi feladatok ellátására, mint a levélcímkék, leltári matricák, termékcímkék kivitelezése.

Extrém körülmények közt is helytáll

A DC 100TH direct thermal technikával nyomtatható, és a megszokott irodai, bolti, vagy raktári felhasználás mellett hűtőházakban is használható, hiszen megfelelő felragasztás esetén -20 és 50 Celsius-fok között is helytáll. Saját márkás címkéink biztosítják a tökéletes minőséget, amire önnek is szüksége lehet a hosszan tartó, időtálló és minőségi munkavégzéshez. Legyen szó akár hétköznapi, akár extra erőbedobást igénylő feladatokról!

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “50*40 mm direkt termál etikett címke” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

  • Egyedi áras
    (0)
    DCTH0500004000-001
    Raktáron

    Direkt termál alapanyagú 50*40 mm tekercses öntapadó címke, 40 mm belső tekercsátmérő, 1200 db címke egy tekercsen, nyomatlan öntapadós fehér etiketts alatt

A termékhez nem érhető el kiegészítő, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.