Minden álltalunk forgalmazott címke nyomtatóhoz, így a Zebra GX420t matrica nyomtatóhoz is kínálunk etikett címkét. Az eszköz 25, 40 mm -es belső magátmérővel és maximálisan 35 mm -es külső átmérővel képes befogadni vignettat. Szélességét tekintve a címke minimális mérete 19 mm, maximálisan pedig 108 mm -t képes fogadni.

Fontos szempont a matrica kiválasztásánál, hogy a felhasználás módját tisztán lássuk és az ehhez legmegfelelőbb alapanyagot válasszuk. Eltarthatóság és alapanyag szempontjából három féle kategóriába soroljuk a tekercses címkéket, Termo, Papír és Műanyag.

A Termo címke kiváló választás lehet rövidebb távú címkézési feladatok megoldásához, eltarthatósága szobahőmérsékleten 1-1,5 év. Papír címke hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a klasszikus papír alapanyag, gyúlékony, elázik, stb. A műanyag címke ellenáll a környezeti hatásoknak, úgy mint eső, napsütés, továbbá extrém zsíros és olajos környezetben is remek megoldás.

Etikett címke vásárlás előtt érdemes tisztázni a felhasználási területet és a fogadó felület típusát. Amennyiben nem biztos a döntésében, illetve kérdései vannak keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolódó cikkek és blog bejegyzések


Érdeklődés és árajánlatkérés