0 értékelés
SRP-350IIICOPG/BEG
Rendelésre
Standard garancia: 12 hónap

Bixolon SRP-350III POS blokknyomtató, USB, LPT, Kasszaport, fekete

70 590 Ft
( Bruttó ár: 89 649 Ft)

3-5 munkanap

Bixolon SRP-350III gyors és hatékony munkavégzés

Az általunk forgalmazott eszközök egyik legnagyobb erénye a gyorsaság. Az Bixolon SRP-350III blokk nyomtató sebessége lehetővé teszi azt, hogy végre soha többé ne álljon egyetlen nyugta miatt hatalmas sor az ön üzletében sem! Bixolon SRP-350III segítségével bármelyik vállalkozás magasabb szintre emelheti szolgáltatásai minőségét és az üzleti értékesítés folyamatát. Gyors nyomtatási sebességük, magas megbízhatóságuk és a gazdaságos működésük együttes erővel garantálja a zavartalan munkát és járul hozzá a produktivitás növeléséhez.

Bixolon technológia, a magas fokú kompatibilitásért

Ha Bixolon blokk nyomtatóink közül választ, többé az operációs rendszer kompatibilitási problémái miatt sem kell aggódnia! A webáruházunkban kapható eszközök a Windows, valamint az Android rendszerrel üzemelő POS-rendszerekkel egyaránt gond nélkül használhatók.

Az Bixolon SRP-350III blokk nyomtató olyan eszköz, mely elengedhetetlen kiskereskedelmi és speciális üzletek, vendéglátóhelyek, valamint élelmiszerboltok számára. Éppen ezért mindig érdemes belőle a piacon fellelhető, legjobb minőséget választani. Termékportfoliónkban éppen ezért kizárólag a legmegbízhatóbb Bixolon eszközöket találhatja meg!

Kasszaport

A webáruházunkban található eszközök USB-csatlakozással vagy vezeték nélküli portok segítségével üzemelnek, így nem kell attól aggódni, hogy integrációjuk fennakadást okozna a munkafolyamatban. Bixolon SRP-350III típusú blokk nyomtatónk ugyanis az összes, modern POS-rendszerrel kompatibilis.

Címkevágóval szerelve

A SRP-350IIICOPG/BEG cikkszámú blokk nyomtatókba épített címkevágó nem csak gyorsabbá, de egyszerűbbé is teszi a mindennapos munkát. Az eszköz pengéi tökéletes, szakadásmentes végeredményt garantálnak. A prémium eszközök ráadásul segítenek a papírhulladék átlagos mennyiségének csökkentésében is.

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Bixolon SRP-350III” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a POS rendszerének kiválasztásához?
Olvassa el Nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.