A mobilitás legújabb szintje a Zebra Mobility DNA

Legyen szó akár emberekről, akár tárgyakról, örök igazság az, hogy, a külső nem minden. Ellentétben az, hogy mi van belül, már nagyon is sokat számít. Különösen az olyan fontos eszközök esetében, mint a vállalati mobil számítógépek.

Egy céges mobileszköz általában teherbírását és funkcionalitását tekintve is különbözik a hétköznapi használatra tervezett okostelefonoktól, tabletektől. Éppen ezért ahhoz, hogy vállalati felhasználású eszközeink megfelelően működjenek, különleges megoldásra van szükségünk.

Olyanra, mely képes rá, hogy hiánytalanul kihasználja az adott platform által kínált, minden lehetőséget.

Mi a Zebra Mobility DNA?

A Mobility DNA a Zebra különleges, saját fejlesztésű szoftvercsomagja, mely kifejezetten abból a célból született, hogy hordozható céges eszközeinket sajátos vállalati képességekkel, egyéni genetikai kóddal ruházza fel.

A Mobility DNA világszinten egyedülálló szoftver-ökoszisztémája képes arra, amire egyetlen más fejlesztésű programcsalád sem: a legnépszerűbb operációs rendszert, az Androidot valódi vállalati célokra alkalmas platformmá alakítja.

Nem csak az alkalmazáskezelést teszi egyszerűbbé, de segíti a problémamentes eszköz- és szoftver-integráció megoldását is, ezáltal támogatva cégünket a produktivitás maximalizálásában.

Mit kínál a Mobility DNA?

Páratlan produktivitásnövekedés

Az egyedi üzleti eszközök használatával megszűnnek a kommunikációs akadályok, egyszerűbbé válik az együttműködés, a dolgozók közti összeköttetés pedig állandósítható. A Mobility DNA eszközeinek köszönhetően a mindennapi feladatok egy csapásra tehetők gyorsabbá és egyszerűbbé, ezáltal hatékonyan növelhető cégünk termelékenysége.

A rendszer megismerése és betanulása az Android operációs rendszeren keresztül szinte gyerekjáték a dolgozók számára.

A Mobility DNA használatával így a termelékenyég növekvésére nem kell hosszú hónapokig várni. A változás már szinte a kezdetektől fogva érzékelhető!

Könnyebb alkalmazáskezelés

A Mobility DNA olyan tulajdonságokkal ruházza fel a készülékeinken használt Android operációs rendszert, melyek lehetővé teszik annak vállalati szintű felhasználását. Ilyen módon a tabletek és okostelefonok tökéletesen alkalmassá válnak minden céges, vagy cég körüli feladat ellátására.

Az eredmény minden területen érzékelhető: A Mobility DNA használatával jobb telepítéskezelés, gyorsabb hibaelhárítás és optimális rendelkezésre állás jellemzi készülékeinket.

A kiváló biztonsági opciók, a nagyobb hozzáférhetőség, a központosított kezelés és a valós idejű láthatóság segítségével végre ön is kézbe veheti mobileszközeinek teljes körű irányítását!

Egyszerűbb integráció

A Mobility DNA segítségével könnyedén hangolhatja össze és fejlesztheti vállalkozása mobilalkalmazásait. A csomag integrációs szoftverei segítenek az Android hibáinak csökkentésében, valamint megszüntetik az operációs rendszer biztonsági réseit, minimalizálva ezzel az adatvesztés vagy a rendszer összeomlásának lehetőségeit.

A Zebra technológiája tökéletes üzleti partner. Segít abban, hogy az Androidos vezérlést zökkenőmentesen integráljuk munkafolyamatainkban, legyen szó akár új, akár régi vállalati infrastruktúráról.


Milyen eszközökkel segíti a munkát a Mobility DNA?Üzleti eszközök

Biztosítson munkavállalói számára valódi szuperképességeket a Mobility DNA használatával! Szüntesse meg végleg a kommunikációs akadályokat, és teremtse meg az állandó kapcsolat lehetőségét. Építsen összetartó, ütőképes csapatot a Mobility DNA üzleti eszközeinek segítségével, és hozza ki a maximumot vállalkozásából!

Produktivitást növelő eszközök

Ha egyesíti a Mobility DNA hatékony termelékenységi eszközeit az Android fogyasztóbarát felületével, vállalkozása hatékonyabbá és produktívabbá válik. Az új technológia használatával nem csak a tréningek és a tanulás, de egy varázsütésre a napi teendők elvégzése is könnyebb és gyorsabb feladattá válik.

Felügyeleti eszközök

A Mobility DNA használatával a mobil platform kezelése egyszerűbb, az alkalmazások és a mobileszközök integrálása pedig gyors és problémamentes. A maximális ellenőrzést és biztonságot saját IT csapatunk tarthatja kezében.

Fejlesztő eszközök

A Mobility DNA fejlesztői eszközei lehetővé teszik a vállalati mobilalkalmazások gyors és egyszerű létrehozását, felgyorsítva ezzel a piacra lépés folyamatát. A hibák lehetőségének minimalizálásával felgyorsítják a munkafolyamatokat és hozzájárulnak cégünk produktivitásának növekedéséhez.

Érdeklődés és árajánlatkérés