3 ok, ami miatt a te vállalkozásodnak is szüksége van egy PDA-ra

3 ok, ami miatt a te vállalkozásodnak is szüksége van egy PDA-ra

A kereskedelem és a raktározás területén használható eszközök forradalma az elmúlt évtizedben a szemünk előtt zajlott le. Az egyre mobilisabb eszközök nem csak gyorsabbá, de lényegesen hatékonyabbá is teszik munkafolyamatainkat, melynek következtében egyre hatékonyabban növelhető a produktivitás.

Az egyik leghasznosabb eszközt a mobil számítógépek, más néven a PDA-k jelentik, melyeknek szinte bármilyen iparágban tevékenykedő vállalkozás hasznát veheti.

Most összegyűjtöttünk néhány okot, amiért a te számodra is kihagyhatatlan egy PDA beszerzése!

Magas fokú mobilitás

Az olyan iparágakban, mint kereskedelem és a raktározás, különösen fontos szempontot jelent a munkaeszközök mobilitása. Az adminisztrációs rendszer kezelése ugyanis sok esetben igényel olyan szintű mozgást, mely helyhez kötött, vezetékes eszközök segítségével gyakorlatilag kivitelezhetetlen.

Egy jó mobil adatgyűjtő segítségével dolgozóink kedvükre mozoghatnak az üzlet vagy a raktár egész területén, és bármikor, bárhol alkalmazhatják PDA-jukat adatbeviteli, vagy épp telekommunikációs eszközként.

De a hordozható számítógépek többek közt a logisztika területén is jó szolgálatot tesznek. Egy futár legjobb barátja ugyanis ma már a PDA, hiszen egy ilyen eszközön minden olyan lényeges funkció megtalálható, ami a tökéletes munkához és az azzal járó adminisztrációhoz szükséges lehet.

Multi-funkcionalitás

A hordozható számítógépek egyik legnagyobb előnye multi-funkcionalitásukban rejlik. Egy PDA egyszerre lehet vonalkód olvasó, navigációs eszköz, telefonálhatunk és e-mailezhetünk rajta, és megannyi, munka során hasznos funkcióval ruházhatjuk fel.

Az olyan, Android operációs rendszerrel működő eszközök, mint a Zebra TC51 adatgyűjtő mobilitásuknak és multi-funkcionalitásuknak köszönhetően a munka minden terén hasznosak lehetnek. Ráadásul mindig könnyen napra készen tarthatók és az elvárásoknak megfelelően frissíthetők.

Gyorsaság és hatékonyság

A régi, vezetékes eszközökkel szemben a mobil számítógépek szinte elképesztő sebességű adatbevitelre képesek, mindezt a nulla felé közelítő hibalehetőséggel. Ez lehetővé teszi mind a kereskedők, mind a raktárosok számára azt, hogy gyorsabban és pontosabban végezzék munkájukat, anélkül, hogy ez több időbe vagy extra energia befektetésbe kerülne.

Mire figyeljünk PDA vásárlásánál?

Az, hogy milyen PDA-t választunk, természetesen attól függ, milyen célból, illetve milyen körülmények közt szeretnénk használni az eszközt. Más kialakítást és funkcionalitást igényel a kereskedelem és a raktározás, mást a vegyipari felhasználást, és mást az egészségügyben történő használat.

A Zebra eszközei azonban szinte minden iparágban tökéletes alternatívát kínálnak abban az esetben, ha igazán jó, megbízható eszközre szeretnénk beruházni.

Az egyik legfontosabb szempont egy hordozható számítógép kiválasztása esetén pedig nem más, mint a minőség. Fontos, hogy eszközünk hosszú távon is megbízható legyen, mind külső kialakítását, mind hardveres és szoftveres felépítését tekintve.

Webáruházunkban kedvére válogathat mind a Zebra, mind pedig olyan, nagy gyártók PDA készülékei közül, mint a Honeywell vagy a Datalogic. A minőség pedig minden esetben garantált.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés