Így segít egy modern vonalkód olvasó feldobni az üzletet

Így segít egy modern vonalkód olvasó feldobni az üzletet

A kisvállalkozások gyakorta szkeptikusok az újításokat illetően. Még abban az esetben is, ha csak egy, már működő rendszer felújításáról, modernizálásáról van szó.

Sokan félnek attól ugyanis, hogy az új eszközök drágák, és ezért inkább a rövid távú spórolás mellett döntenek. Emiatt kínozzák magukat olyan megoldásokkal, melyek felett évek óta eljárt az idő, akadályozva ezzel saját munkájukat, és csökkentve a produktivitást.

Pedig általában a modernizáció hosszútávon sokszorosan megtérül, és nem csak a profit, de a vásárlói élmény, ezáltal pedig a kuncsaftok lojalitása is hatékonyan növelhető a korszerű munkaeszközök által. Nincs ez másképp a vonalkód olvasó esetében sem, mely mára minden boltban és raktárban nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk azt, hogyan növelheti a munka hatékonyságát az, ha a régi szkennerünk helyett beruházunk egy modern vonalkód olvasóra.

Hatékonyabb munka

Minél jobb eszközökkel dolgozol, annál gyorsabban, és annál hatásosabban halad a munka. Legyen szó akár raktári adminisztrációról, akár kasszás fizetésről. Egy jó mobil vonalkód olvasó egyszerűvé teszi a mindennapos feladatok elvégzését, ezzel pedig hozzájárul a produktivitás hatékony növekedéséhez is.

A raktárban gyorsabban és pontosabban haladhatnak az adminisztrációs feladatok, hiszen egy modern, vezeték nélküli szkenner használatával dolgozóink nincsenek helyhez kötve. Az üzletben pedig lendületesebben haladhat a sor, hiszen a legújabb eszközök segítségével többféle vonalkódot is könnyedén és gyorsan kezelhetünk.

A hordozható szkennerek ráadásul nagyobb mobilitást biztosítanak pénztárosoknak, és a nagy tételek vonalkódjainak kezelése is egyszerűbb feladattá válik.

Biztonságosabb adminisztráció

Egy stabil, modern eszköz garantálja azt, hogy az adminisztrációs munka során egyetlen hiba se történjen! Az elavult szkennerek két fő problémája ugyanis, hogy bizonyos vonalkód-típusokat már egyáltalán nem, vagy csak nehezen tudnak kezelni. Ez pedig lényegesen megnöveli a munka során véthető, lehetséges hibák számát.

Arról nem is beszélve, hogy a modern szkennerek használata lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint a régi daraboké, így attól sem kell tartani, hogy dolgozóink nehezen sajátítanák el kezelésüket, és a külön tréningekre fordított idő miatt csökkenne a produktivitás.

Kuponakciók és hűségprogramok

A modern vonalkód olvasók segítségével nem csak a gördülékeny és pontos munka, de az eszközök képességeivel járó extrák is segítenek a vásárlói elégedettség növelésében. Az olyan szkennerek segítségével például, melyek az 1D és 2D vonalkódokat is olvassák, hatékony kuponakciókat és hűségprogramokat is kezelhetünk.

Ezeket akár egyszerű vonalkódok használatával is kidolgozhatjuk, azonban a QR-kódok rengeteg olyan lehetőséget tartogatnak, melyekre az egyszerű, 1D-s vonalkódok már nem képesek. A 2 dimenziós kódok segítségével viszont sokkal több adatot tárolhatunk, és akár komplett vásárlói profilokat is hatékonyan kezelhetünk.

Ez lehetőséget ad kampányaink magas fokú perszonalizálására, melynek hatására egyaránt növelhető a vásárlói elégedettség és a lojalitás is.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés