0 értékelés
CV31A1HPACCP0000
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Honeywell CV31 targoncaterminál, targonca előkészítés (9-36V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7, deep-freeze environment: 16.5cm (6.5''), fűtött érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot,

3-5 munkanap

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
mAh
Áramforrás típusa
Belső RAM memória
1 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet, 4 programozhat funkció billentyű
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
1650 gramm
Fizikai billentyűk száma
4 gomb
Fizikai kiépítés
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Kivitel
Jármű
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
16 GByte
Memória bővítés
MicroSD kártyával 32 GB-ig bővíthető GByte
Processzor
Texas Instruments OMAP 4470 1,5 GHz
Wi-Fi leírása
802.11 a/b/g/n

Interfész

Bluetooth
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
12

Extra opció

Hűtőházban használható
 

Kijelző

Kijelző felbontás
640*480 pixel
Kijelző mérete
6,5 col
Kijelző szöveges leírása
Érintőképernyő, 6,5" 640*480 pixel (ujj/stylus)

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
cm
Max. olvasási távolság
cm
Optika típusa
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows embedded compact 7
Windows
 

Honeywell Thor CV31 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Honeywell Thor CV31 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az Thor CV31 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows Embedded Compact 7 operációs rendszeren. Az Thor CV31 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az Thor CV31 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Honeywell Thor CV31 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése jármű kivitelben, kialakításban.

A Honeywell biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a Thor CV31 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az mAh, akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a Thor CV31 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, melynek teljesítménye 802.11 a/b/g/n sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802.11 a/b/g/n tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Honeywell Thor CV31 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (6,5 colos), IP66 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 1650 gramm. Sok egyedülálló Honeywell-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A Thor CV31 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 6,5 colos, 640*480 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a Thor CV31 típus, CV31A1HPACCP0000 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Honeywell gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 0 hónap garancia idő vonatkozik.

A Thor CV31 a következő generáció

Több magos Texas Instruments OMAP 4470 1,5 GHz processzorral akár 16 GB Flash memóriával és 1 GB-os RAM memóriával érhető el, mellyel a Thor CV31 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Honeywell tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (1650 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 6,5 colos, nagy pixel sűrűségű (640*480 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az Thor CV31 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését cm-től cm távolságig.

A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen NFC TAG használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Honeywell akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A CV31A1HPACCP0000 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a Thor CV31 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A Thor CV31 készen áll a hidegre

Mivel a Honeywell gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Honeywell Thor CV31 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP66 külső borítással az Thor CV31 készen áll minden felhasználásra.
Az Thor CV31 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

Az adatgyűjtő CV31A1HPACCP0000 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Honeywell CV31 targoncaterminál, targonca előkészítés (9-36V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7, deep-freeze environment: 16.5cm (6.5''), fűtött érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot,

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 1 100 200 Ft
  (0)
  CV31A1APAC000000
  5+ munkanap

  Honeywell CV31 targoncaterminál, targonca előkészítés (9-36V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7: 16.5cm (6.5''), érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot, 640x480 pixel, TI OMAP 4470, 1.

 • 1 172 000 Ft
  (0)
  CV31A1A0AC000000
  5+ munkanap

  Honeywell CV31 targoncaterminál, Basic (12V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7: 16.5cm (6.5''), érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot, 640x480 pixel, TI OMAP 4470, 1.5GHz, RAM: 1 GB,

 • 1 225 100 Ft
  (0)
  CV31A1A0ACCP0000
  5+ munkanap

  Honeywell CV31 targoncaterminál, Basic (12V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7: 16.5cm (6.5''), érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot, 640x480 pixel, TI OMAP 4470, 1.5GHz, RAM: 1 GB,

 • Egyedi áras
  (0)
  CV31A1APACCP0000
  5+ munkanap

  Honeywell CV31 targoncaterminál, targonca előkészítés (9-36V), USB, RS232, BT, Ethernet, Wi-Fi, disp., WEC 7: 16.5cm (6.5''), érintőképernyő, USB (2x), RS232 (2x), Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot, 640x480 pixel, TI OMAP 4470, 1.

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Honeywell Thor CV31” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem