0 értékelés
U20W0C-1LCFSS
3-5 munkanap
Standard garancia: 12 hónap

M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, nagy távolságú imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 13MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

438 300 Ft
( Bruttó ár: 556 641 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Átalakítható pisztoly kivitelre
 
Fizikai billentyűzet
 
GPS - Helymeghatározás
 
Hűtőházban használható
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
6700 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
4 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Alfanumerikus
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
580 gramm
Fizikai billentyűk száma
35 gomb
Fizikai kiépítés
Egyenes
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Automata
Hátlapi kamera vaku
Igen
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera felbontás
13 MPixel
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
32 GByte
Memória bővítés
128 GByte
Processzor
2.2 GHz Octa-core processor(Qualcomm MSM8953 Cortex-A53)
Wi-Fi leírása
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G&5GHz

Operációs rendszer

Android
 
Operációs rendszer
Android 8.1 oreo gms

Interfész

Bluetooth
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
1920*1080 pixel
Kijelző mérete
5 col
Kijelző szöveges leírása
5.0" FHDIPS (1920 x 1080)

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
45 cm
Max. olvasási távolság
819 c,
Optika típusa
AI
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
AI

M3 Mobile UL20 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a M3 Mobile UL20 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az UL20 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Android 8.1 Oreo GMS operációs rendszeren. Az UL20 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az UL20 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az M3 Mobile UL20 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, egyenes kialakításban.

A M3 Mobile biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a UL20 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 6700 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a UL20 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, melynek teljesítménye IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G&5GHz sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G&5GHz tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a M3 Mobile UL20 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (5 colos), 67 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 580 gramm. Sok egyedülálló M3 Mobile-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A UL20 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 5 colos, 1920*1080 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Hátsó 13 MP kamera, vakuval és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a UL20 típus, U20W0C-1LCFSS cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A M3 Mobile gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A UL20 a következő generáció

Több magos 2.2 GHz Octa-core processor(Qualcomm MSM8953 Cortex-A53) processzorral akár 32 GB Flash memóriával és 4 GB-os RAM memóriával érhető el, mellyel a UL20 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A M3 Mobile tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (580 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 5 colos, nagy pixel sűrűségű (1920*1080 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 13 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a UL20 adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az UL20 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 45 cm-től 819 cm távolságig.

A area imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

A harmadik generációs intelligens kamerák nem vonalkód-letapogatásra épülnek - ezért a UL20 adatgyűjtő ugyanazt a szkennelési technológiát biztosítja, amelyre a világ kiskereskedelmének nagy része nap mint nap támaszkodik. Azonnal és könnyedén készíthet fényképet az elektronikus vagy nyomtatott vonalkódról bármilyen körülmények között. Továbbá praktikus választás lehet, ha van olyan feladata amely megköveteli, hogy kötegelve vagy tömegesen rögzítsen vonalkódokat.

M3 Mobile akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A U20W0C-1LCFSS cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a UL20 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A UL20 készen áll a hidegre

Mivel a M3 Mobile gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az M3 Mobile UL20 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. 67 külső borítással az UL20 készen áll minden felhasználásra.
Az UL20 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

A M3 Mobile gyártónak az operációs rendszer támogatottsága számít

Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között.
Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett. A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.

Az adatgyűjtő U20W0C-1LCFSS cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, nagy távolságú imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 13MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 438 300 Ft
  (0)
  U20W0C-1LCFSS
  3-5 munkanap

  M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, nagy távolságú imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 13MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

 • Egyedi áras
  (0)
  U20W0C-12CFSS
  5+ munkanap

  M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 13MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

 • Egyedi áras
  (0)
  U20X4C-12CFSS-HF
  5+ munkanap

  M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 4G, 16MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

 • Egyedi áras
  (0)
  U20X4C-1LCFSS-HF
  5+ munkanap

  M3 Mobile UL20W mobil adatgyűjtő, 2D, nagy távolságú imager, 35 gombos billentyűzet, GPS, 4G, 16MP kamera, 12.7 cm (5''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), felbontás: 1920x1080 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 16GB, Android (8.1), csomagban: 6700 mAh tápegység

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “M3 Mobile UL20” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem