0 értékelés
KT-2070-ML2078C14W
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, lézer, normál távolság, 21 gomb, kijelző, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5.0, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, tápkábel (US), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

298 600 Ft
( Bruttó ár: 379 222 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Fizikai billentyűzet
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
2400 mAh
Áramforrás típusa
2400 mAh Li-Ion @3.7Vdc
Belső RAM memória
64 GByte
Billentyűzet leírása
21 gombos funkció alfanumerikus billentyűzet
Billentyűzet típus
Funkció
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
378 gramm
Fizikai billentyűk száma
21 gomb
Fizikai kiépítés
Pisztoly
GSM leírása
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
64 GByte
Memória bővítés
64 GByte
Processzor
IntelXScale PXA270 @312MHz
Wi-Fi leírása

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
320*240 pixel
Kijelző mérete
3,5 col
Kijelző szöveges leírása
320 X 240 QVGA color graphic display

Vonalkód olvasás

Max. olvasási távolság
130,048 c,
Min. olvasási távolság
1,27 cm
Optika típusa
2070-SL
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
SR

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Microsoft® windows ce 5.0
Windows
 

Interfész

USB 2.0
 

Motorola MT2070 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Motorola MT2070 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az MT2070 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Microsoft® Windows CE 5.0 operációs rendszeren. Az MT2070 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az MT2070 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Motorola MT2070 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, pisztoly kialakításban.

A Symbol/Motorola biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a MT2070 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 2400 mAh, 2400 mAh Li-Ion @3.7Vdc akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a MT2070 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton USB, melynek teljesítménye sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Symbol/Motorola MT2070 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (3,5 colos), IP54 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 378 gramm. Sok egyedülálló Symbol/Motorola-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A MT2070 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 3,5 colos, 320*240 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a MT2070 típus, KT-2070-ML2078C14W cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Symbol/Motorola gyártó 36 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A MT2070 a következő generáció

Több magos IntelXScale PXA270 @312MHz processzorral akár 64 Flash memóriával és 64-os RAM memóriával érhető el, mellyel a MT2070 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Symbol/Motorola tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (378 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 3,5 colos, nagy pixel sűrűségű (320*240 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint USB, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az MT2070 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 1,27 cm-től 130,048 cm távolságig.

A SR intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Symbol/Motorola akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A KT-2070-ML2078C14W cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a MT2070 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az adatgyűjtő KT-2070-ML2078C14W cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, lézer, normál távolság, 21 gomb, kijelző, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5.0, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, tápkábel (US), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 210 500 Ft
  (0)
  MT2070-ML4D62370WR
  5+ munkanap

  Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, lézer, normál távolság, billentyűzet (21 gomb, numerikus), kijelző, type, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE, IP54, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 254 300 Ft
  (0)
  KT-2070-ML2000C14W
  5+ munkanap

  Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, lézer, normál távolság, 21 gomb, numerikus, kijelző, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5.0, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, tápkábel (US), töltős dokkoló, szín: fekete

 • 276 900 Ft
  (0)
  KT-2070-SD2000C14W
  5+ munkanap

  Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager (normál távolság), 21 gomb, numerikus, kijelző, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5.0, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, tápkábel (US), töltős dokkoló, szín: fekete

 • 298 600 Ft
  (0)
  KT-2070-ML2078C14W
  5+ munkanap

  Motorola MT2070 Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, lézer, normál távolság, 21 gomb, kijelző, XScale, 312 MHz, RAM: 64 MB, Flash: 64 MB, Win CE 5.0, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, tápkábel (US), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Motorola MT2070” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem