3 tény a vonalkód olvasókról, amit érdemes tudnod

Az olyan hétköznapi eszközöket, mint a vonalkód szkennerek, az emberek többsége egyáltalán nem tartja izgalmasnak. Azonban érdemes tudnod, hogy néha a legmegszokottabb dolgok is lehetnek érdekesek. Most hoztunk neked pár tényt a vonalkód olvasókkal kapcsolatban, melyekről talán nem is gondoltad volna, milyen érdekes eszközök valójában!

Rendkívül sokoldalúak

Sokan nem is gondolnák, de a vonalkód szkennerek igazán sokszínű eszközök. Saját firmware-én keresztül ugyanis minden vonalkód olvasó tetszőlegesen programozható, ezáltal pedig különböző feladatokra használható.

Természetesen a lehetőségek tárháza a készülék típusától is függ, de az esetek többségében a szkennerek az árleolvasás mellett adminisztrációs feladatok ellátására és bizonyos applikációkhoz történő instant hozzáférésre is alkalmazhatók.

A vonalkód-alapú adminisztráció egyszerű és költséghatékony

Az elmúlt tíz évben a vonalkód-technológia rengeteget fejlődött, és egyre szélesebb körben elérhetővé és alkalmazhatóvá vált. Ez főként annak is köszönhető, hogy a minőségnövekedés egyenesen arányos árcsökkenéssel járt együtt.

Mára a legtöbb vállalat rendelkezik vonalkódokat kezelő számítógépes rendszerrel, és a technológia nem csak a nagy cégeknek, de a kisvállalkozásoknak is könnyedén és olcsón elérhetővé vált.

Segítenek leküzdeni a nyelvi korlátokat

A vonalkód alapú nyilvántartás egyik legnagyobb előnye, hogy univerzális, az egész világon használatos rendszer, ezáltal pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik az eligazodást a hétköznapokban. Ezen felül néhány vonalkód szkenner ma már különböző applikációkon keresztül arra is képes, hogy a beolvasott információt az adott nyelvről valós időben egy másik nyelvre fordítsa, teljesen eltörölve ezzel a nyelvi korlátok által támasztott, munkaügyi nehézségeket.

A jó vonalkód olvasók tehát rengeteg előnnyel rendelkeznek, és használatukkal nem csupán megkönnyíthetjük üzletünk mindennapjait, de a munkafolyamat gyorsasága és a produktivitás is látványosan és hatékonyan növelhető.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés