Zebra festékszalag portfólió rövid ismertetése

Zebra festékszalagokkal minőségi és tartós nyomatot kaphat.

Válasszon a hőátviteli szalagok három összetételéből, amelyek megfelelnek az alkalmazás igényeinek:
- Viasz (WAX) festékszalagok a szabványos papír alapú nyomtatáshoz
- Viasz / Gyanta (WAX-RESIN) festékszalagok a papíron és a szintetikus anyagokkal szembeni kiváló ellenálló képesség érdekében
- A Gyanta (RESIN) festékszalagok a leghosszabb élettartamot biztosítanak a vegyszerek és a szintetikus behatások ellen

Viasz (WAX) thermal transzfer festékszalagok

Zebra 6000 Standards festékszalag
Nagy teljesítményű viasz hőtranszfer szalag, melyet másodpercenként 12 hüvelykre nyomtatnak a bevont papír alapanyagokra. Kiváló kopásállóságot biztosít a hagyományos viasz festékszalagokhoz képest. Minimális ellenállást biztosít a vegyi anyagok ellen.

Zebra 2100 High-Performance festékszalag
Továbbfejlesztett viasz thermal transzfer festékszalag, amelyet másodpercenként 12 hüvelykre nyomtat matt papíron. Kiváló kopásállóságot biztosít a hagyományos viaszszalagokhoz képest. Minimális ellenállást biztosít a vegyi anyagok ellen.

Zebra 2000 High-Performance festékszalag
Szabványos viasz hőátvivő festékszalag, amelyet legfeljebb 12 hüvelyk (30,5 cm) per perccel nyomtatnak fényes papíralapú anyagokra. Minimális ellenállást biztosít a karcolásokkal és a vegyi anyagokkal szemben.

Zebra 5319 Performance festékszalag
Nagy teljesítményű viasz (WAX) hőátvivő festékszalag, amely a bevonat nélküli és bevont papíralapú anyagokra legfeljebb 8 hüvelyk (20,3 cm) perccel nyomtatható. Minimális ellenállást biztosít a karcolásokkal és a vegyi anyagokkal szemben.

Viasz / Gyanta (WAX-RESIN) thermal transzfer festékszalagok

Zebra 6100 Standards festékszalag
Nagy teljesítményű viasz / gyanta thermal transzfer szalag bevont papírra és matt szintetikus anyagokra használható. A karcolásokhoz és a mérsékelt vegyi anyagokhoz jó ellenállóképességet biztosítanak.

Zebra Zebra 3200 High-Performance festékszalag
Nagy teljesítményű viasz / gyanta thermal transfer szalag bevont papírra és matt szintetikus anyagokra. A karcolásokhoz és a mérsékelt vegyi anyagokhoz jó ellenállóképességet biztosítanak.

Zebra 5555 Standards festékszalag
Enhanced wax / resin thermal transzfer festékszalag, amelyet nyomtatott papírra és matt szintetikusra nyomtatnak, akár 6 hüvelyk (15,2 cm) per másodpercig. Jó ellenállást biztosít a karcolásoknak, fizikai behatásoknak és néhány mérsékelt vegyi anyagnak.

Gyanta (RESIN) thermal transzfer festékszalagok

Zebra 6200 Standards festékszalag
Nagy teljesítményű gyanta (RESIN) festékszalag fényes papírra és szintetikus anyagokra. Kifejezetten ellenáll a karcolásoknak, a fizikai behatásoknak, a legdurvább vegyi anyagoknak, a kültéri környezeteknek és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Zebra 5100 Premium festékszaglag
Prémium gyanta thermal transzfer festékszalag fényes szintetikus anyaghoz. Kifejezetten ellenáll a karcolásoknak, a legszélsőségesebb vegyi anyagoknak, a kültéri környezeteknek és a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak.

Zebra 5095 High-Performance festékszalag
Nagy teljesítményű gyanta festékszalag fényes papírra és szintetikus anyagokra. Kifejezetten ellenáll a karcolásoknak, a legnehezebb vegyi anyagoknak, a kültéri környezeteknek és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés