A leghatékonyabb mobileszközök gázszerelők számára

A modern, hordozható eszközök nem csak a raktárosok és kereskedők, de az energiaiparban dolgozók munkáját is könnyebbé teszik. A háztartásokban végzett felújítások és szerelési munkák például nem csak precizitást, de magas fokú mobilitást is igényelnek.

Most megmutatjuk, egy gázszerelő hogyan veheti hasznát a mobil adatgyűjtőknek és címkézési megoldásoknak.

Egyszerű adatgyűjtés mobileszközök segítségével

A terepi munkák egyik legfontosabb mozzanatát az adatgyűjtés feladata jelenti. Egy gázszerelőnek rengeteg, a készülékkel kapcsolatos információt kell rögzítenie. A dokumentáció pedig sokszor nem csak írásban, hanem fotók formájában is történik.

Az olyan, modern mobileszközök, mint a Zebra TC20 adatgyűjtő segítenek abban, hogy az adminisztrációs munka gyorsan és egyszerűen, egyetlen készülék használatával történjen. Az információkat írásos formában is rögzíthetjük, az elvégzett munkát pedig fotókkal is könnyedén dokumentálhatjuk.

Ezeket az adatokat ráadásul a vezeték nélküli internet kapcsolatnak köszönhetően azonnal feltölthetjük felhőalapú tárhelyünkre is, ami nem csak egyszerűbbé, de gyorsabbá is teszi a munkavégzést.

Az Android operációs rendszerrel működő TC20 mindezek mellett telekommunikációs eszközként is használható, ami azt jelenti, hogy akár a központtal, akár kollégáinkkal hatékonyan kommunikálhatunk a munka során mind írásban, mind pedig telefonon keresztül, ehhez pedig nincs szükségünk arra, hogy több, különböző eszközt tartsunk magunknál.

Ez nem csak azért kiemelkedően jó megoldás, mert rendkívül praktikus, de a különböző munkaeszközök fenntartási- és szervizköltségeit is hatékonyan csökkenti.

Gyors és hatékony számlázás a munka végeztével

A kézzel írott számlák készítése körülményes feladat. Sok időt vesz igénybe, és a sietség miatt magában hordozza a hibázás lehetőségét. A hordozható adatgyűjtők és mobil nyomtatók azonban lehetővé teszik azt, hogy ezt a fontos feladatot is lényegesen leegyszerűsítsük.

A számlák elkészítése a TC20 használatával szinte pillanatok alatt lehetséges. Ehhez nincs másra szükségünk, mint működő internetkapcsolatra, valamint egy olyan, egyszerűen használható számlázó szoftverre, mint a Billingo vagy a Szamlazz.hu.

Ezeknek a megoldásoknak a használatával egy számla elkészítése akár fél perc alatt megoldható, a kész nyugtát pedig egy mobil nyomtató segítségével azonnal elkészíthetjük az ügyfél számára.

A Zebra ZQ220 tökéletes eszköz erre a feladatra, mely a 80 mm-es blokk szalaggal, valamint a DigiCloud Print klienssel kombinálva pofon egyszerűvé teszi az elvégzett munka utáni számlák és dokumentáció nyomtatását.

Sőt, a mobil nyomtatók a javított gázkészülékek vonalkódos jelölésére is kiválóan alkalmasak.

Kevesebb eszköz, nagyobb hatékonyság

A modern mobileszközök legnagyobb előnye hordozhatóságuk mellett az, hogy használatukkal minden munkafolyamat lényegesen lerövidíthető. Egy adatgyűjtő és egy mobil nyomtató segítségével mind a dokumentáció, mind a számlázás feladata a korábbi idő töredéke alatt elvégezhető, melynek köszönhetően értékes munkaidőt spórolhatunk.

Ilyen módon egy nap akár három-négy helyszínnel több is beleférhet az időbeosztásba, anélkül, hogy ez bármiféle minőségbeli romlással járna.

Sőt, a modern adatgyűjtési megoldásoknak köszönhetően nem csak produktivitásunk, de precizitásunk is hatékonyan növelhető!

Cikk letöltése PDF formátumban

Kapcsolódó csomag ajánlatok

Mobileszközök gázszerelők számára

97 900 Ft
(Bruttó ár: 124 333 Ft)
VÁSÁRLÁS

Érdeklődés és árajánlatkérés