Gyorsabb a munka a Honeywell mobileszközeivel

Gyorsabb a munka a Honeywell mobileszközeivel

Elsőre talán meglepő lehet, de a hordozható számítógépek nem csak a kereskedelem területén lehetnek hasznosak. A Honeywell mobileszközei olyan iparágak kiszolgálásában is jeleskednek, mint a földgáz-kitermelés, és nem csak kényelmesebbé, de biztonságosabbá is teszik a munkát a dolgozók számára.

Gázkitermelés, szolgáltatás és karbantartás

A Honeywell mobileszközei nem csak a kereskedelem területén képesek forradalmasítani a hétköznapi feladatokat. Honeywell eszközökkel a legváratlanabb iparágakban is találkozhatunk. Erre mi sem lehet jobb bizonyíték, min hogy a cég közelmúltban olyan kiegészítőket dolgozott ki bizonyos mobileszközeihez, melyek főként a földgáz-kitermelés, szolgáltatás, és az ezzel kapcsolat karbantartás területén dolgozó mérnökök munkáját hívatott megkönnyíteni.

A cég korábban is jeleskedett a nehézipar területén alkalmazható, modern eszközök gyártásában, az általuk nemrég bevezetett új technológia pedig csak egyfajta kiegészítő a RAE PID nevet viselő eszközökhöz. A Bluetooth technológiával működő tartozék feladata, lehetővé tegye az azzal dolgozó mérnökök számára azt, hogy akár okostelefonjukon keresztül is lekérhessenek olyan fontos adatokat, melyek az általuk vizsgált területek környezetei tényezőivel kapcsolatosak. Ez lényegesen gördülékenyebbé és hatékonyabbá teszi a munkájukatt, nem utolsó sorban pedig biztonságosabbá is.

Gautier Mallet, a Honeywell marketingmenedzsere úgy fogalmazott, hogy a RAE PID eszközök bővítésével rengeteg idő megspórolható, hiszen feleslegessé válik az úgynevezett log-fájlok letöltése, az azokban történő hosszas keresés, a korábbi munkák anyagai közt történő, értékes órákat felemésztő kutatás.

Nem csak a nehézipar területén járnak élen

A Honeywell amellett, hogy folyamatosan dolgozik a kevésbé hétköznapinak nevezhető területeken zajló munka megkönnyítésén, a mindennapokban használatos technológiák megújításában is élen jár. Csúcskategóriás mobil adatgyűjtőiket a kereskedelem és a raktározás területén tevékenykedő vállalkozások ezrei használják.

Nevüket a legmegbízhatóbb, legmodernebb gyártók egyikeként tartják számon, üzletünkben kapható adatgyűjtőik, nyomtatóik és egyéb termékeik pedig megannyi üzletvezető munkáját tették már könnyebbé, gyorsabbá, és nem utolsó sorban sikeresebbé.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés