A legjobb Zebra címkenyomtatók különböző munkakörökhöz

A legjobb Zebra címkenyomtatók különböző munkakörökhöz

A megfelelő címkenyomtató kiválasztása attól függ, milyen körülmények közt szeretnénk használni az eszközt. A különböző iparágak más-más megoldást igényelnek, és egyáltalán nem biztos, hogy ami a raktározásban működik, ugyanúgy az irodai munka, vagy az egészségügyi felhasználás során is megfelelő.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk rövid áttekintést nyújtani azzal kapcsolatban, a különböző iparágakhoz milyen címkenyomtatási megoldások illenek a leginkább, melyek azok, amikkel a munka hatékonyan és jó minőségben végezhető.

Gyártás

A különböző gyárakban általában olyan nyomtatókra van szükség, melyek gyorsan képesek nagy mennyiségű, rendkívül tartós címke előállítására. Ipari felhasználás során kiemelten fontos a minőség, és az, hogy az eszköz képes legyen ellenállni a szélsőséges hőmérsékletváltozásnak, a pornak és szennyeződésnek, vagy más, extrém környezeti tényezőknek.

Ezekben az esetekben a legjobb választást a Zebra ZT600 vagy ZT400 típusú ipari nyomtatói jelentik, amelyek nem csak nagyobb sebességgel, de jobb minőségben is nyomtatnak, mint az asztali nyomtatók. Ráadásul a szélsőséges körülményeknek is képesek hatékonyan ellenállni.

A Zebra ZT nyomtatóit fémből készült alkatrészekkel gyártják, és beépített hőkezeléssel látják el, így az eszközök a legszélsőségesebb ipari körülmények közt is képesek helytállni, és olyan munkát végezni, ami megfelel a magas elvárásoknak.

Logisztika

A szállítás és a logisztika komplex iparág, a munkafolyamatok a raktározástól a flottakezelésig és a kézbesítési szolgáltatásokig sokszínűek lehetnek. Ezekben az esetekben a legjobb megoldást a különféle Zebra nyomtatótípusok kombinációjának használata jelenti, az egyes területektől és munkafolyamatoktól függően.

A legzsúfoltabb raktárakban például jó megoldás lehet a Zebra ZT szériájú nyomtatóinak használata, hiszen ezek nem csak rendkívül tartós, de megbízható eszközök is egyben. Könnyen kapcsolódnak a különböző mobileszközökhöz és az alkalmazásokhoz, így szinte bárhonnan gyorsan és egyszerűen nyomtathatunk a segítségükkel.

Abban az esetben azonban, ha valódi mobil megoldásra lenne szükségünk, a Zebra ZQ600 és ZQ500 sorozatú mobilnyomtatói  jelentik a tökéletes megoldást. Segítségükkel címkéket és nyugtákat is nyomtathatunk, és Bluetooth vagy WI-FI kapcsolattal nem csak a négy fal közt, de házon kívül is használhatjuk őket.

Egészségügy

A Zebra olyan, speciálisan egészségügyi felhasználásra tervezett nyomtatókat is kínál, melyek fertőtlenítőszerrel kezelt műanyag borítással, zárt gomb-interfésszel, valamint az egészségügyi előírásoknak megfelelő tápegységekkel készültek, így elősegítik az iparágban fontos, biztonságos használhatóságot.

A Zebra ZD620-HC asztali nyomtatója olyan kompakt eszköz, mely kiváló nyomtatási sebességet és minőséget kínál, ezáltal tökéletesen alkalmas az egészségügy területén történő, gyógyszertári vagy kórházi felhasználásra.

Egyéb iparágak

Más iparágakban történő címkézéshez a legjobb Zebra címkenyomtató kiválasztása nagyban függ a tervezett nyomtatási mennyiségtől, a megjelölt termékektől vagy azok csomagolásától, valamint a hely- és mobilitási igényektől.

Webáruházunkban a mindennapos ipari felhasználásra tervezett modellek mellett a kisebb, asztali nyomtatók közül is válogathat. Ha pedig segítségre lenne szüksége a döntést illetően, bátran felkeresheti ügyfélszolgálatunkat!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés