A tökéletes ügyfélkiszolgálás már nem csak álom

A tökéletes ügyfélkiszolgálás már nem csak álom

A Honeywell díjnyertes mobil számítógépének köszönhetően a valóságban is hatékonyan növelhető az ügyfélszolgálatok produktivitása. A Mobility Edge széria új funkciói és különleges formatervezése a kereskedelem minden területén tökéletes megoldást jelentenek a produktivitás növelésére.

Új trónkövetelő a mobileszközök piacán

A Honeywell a közelmúltban mutatta be díjnyertes hordozható számítógépének továbbfejlesztett verzióját, mely főként a kereskedelemben és raktározásban, valamint a magas fokú mobilitást megkövetelő munkakörben dolgozók számára jelent kellemes meglepetést.

Az újgenerációs Honeywell Dolphin CT40 egy teljesen érintésalapú kézi számítógép, melynek mind hardveres kialakítása, mind szoftveres lehetőségei, mind pedig élettartama páratlannak nevezhetők a mobileszközök jelenlegi piacán.

Az eszköz amellett, hogy a legmodernebb technológiának köszönhetően könnyedén optimalizálható vállalati folyamatainknak és céljainknak megfelelően, könnyedén naprakészen is tartható és minden szempontból megfelel a rohamtempóban változó világ elvárásainak.

Nem a jövőből érkezett, de a jelen egyik leghatékonyabb megoldása

A CT40, mint a modern mobileszközök legtöbbje Android operációs rendszer használatával üzemel, ami nem csupán a megbízhatóságot, de a könnyű programozhatóságot is lehetővé teszi. Az Androidos kezelőfelület lehetővé teszi a felhasználás horizontjának lényeges tágulását, hiszen az eszközre ilyen módon több, saját céljainknak megfelelő applikációt is telepíthetünk.

A Honeywell legújabb eszközének használatával tehát nincs szükségünk a jövőben arra, hogy munkánk során több eszköz működését kelljen összehangolnunk. A multifunkciós CT40 szinte ugyanis minden adminisztrációs és kommunikációs feladat ellátására képes.

Az eszközt a Google által vezetett Android Enterprise Recommended is támogatja, ami nem csak könnyebbé, de biztonságosabbá is teszi a készülék operációs rendszerének, valamint az azon futó alkalmazásoknak a folyamatos naprakészen tartását, frissítését.

A CT40 ezen a Honeywell Operational Intelligence felhőalapú rendszeréhez is csatlakoztatható. Ez a rendszer képes folyamatosan nyomon követni, rendszerezni, kezelni és optimalizálni a folyamatos frissítéseket számunkra, így biztosak lehetünk abban, hogy eszközünk mindig a legaktuálisabb frissítésekkel, a legmodernebb elvárásoknak megfelelően működik.

A Honeywell Operational Intelligence applikációja a felhasználók számára könnyedén elérhető a cég virtuális piacterén, és több, a Honeywell által jóváhagyott, harmadik fél által tervezett alkalmazáshoz és hasznos kiegészítőhöz is lehetővé teszi a hozzáférést.

A cél a felhasználók elégedettsége

Taylor Smith, a Honeywell termelékenységi osztályának marketing igazgatója a CT40 megjelenésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy sikerült egy olyan eszközt tervezniük, melynek célja a felhasználók igényeinek száz százalékos kielégítése.

“A CT40 megalkotása során meghallgattuk vásárlóink igényeit és igyekeztünk odafigyelni a legapróbb részletekre is. Ilyen módon sikerült egy igazán erős és produktivitásnövelés szempontjából rendkívül hatékony eszközzel előrukkolnunk.” –mondta Smith egy vele készült beszélgetés során a cég legújabb mobil kompjúterét illetően.

A készülékben rejlő innovációs lehetőségek olyannyira kimagaslóak, hogy a közelmúltban több díjat is sikerült bezsebelnie. Az iF Design elismerését kifejezetten a formatervezésének, míg Red Dot Design díját tecnológiai újításainak köszönheti a Honeywell CT40-es mobilszámítógépe, mely valóban egy olyan eszköz, melynek kialakításában közrejátszottak a felhasználók valódi igényei, elvárásai.


Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés