Sosem volt még ennyire egyszerű az árukészlet nyilvántartása!

Sosem volt még ennyire egyszerű az árukészlet nyilvántartása!

A raktáraknak napjainkban a növekvő piac hatására egyre nagyobb mennyiségű árukészlettel és egyre szorosabb szállítási határidőkkel kell szembenézniük. Ahhoz, hogy a munkaerő mindent hatékonyan tudjon kezelni, könnyen működtethető segédeszközökre van szükség.

A legtöbb raktár éppen ezért ma már modern mobileszközöket használ abból a célból, hogy készleteit monitorozza és megkönnyítse a kiszállítási folyamatokat. A Zebra fejlesztő- és tervezőcsapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a hagyományos raktári technológiákat modernizálja.

Új kor a raktározásban

A pontos és időben történő kiszállítás egy raktár esetében létfontosságú feladat. A beérkező rendelések mennyiségének kezelése azonban nagyban függ a dolgozók számára rendelkezésére álló eszközök minőségétől és hatékonyságától. A legtöbb nagy raktár egy ideje már elektronikus rendszerek használatára váltott a papíralapú adminisztrációról, ami megkönnyíti és felgyorsítja a rendelkezésre álló raktárkészlet monitorozását és a kiszállítási feladatokat logisztikai szervezését.

A modern elektronikus rendszerek azonban modern eszközöket igényelnek, melyek segítségével a dolgozók könnyen és gyorsan leltárba vehetik a raktárkészlet elemeit és regisztrálhatják a megrendelők részére kiküldött szállítmányokat. Ez azonban csak akkor működik hatékonyan, ha a rendszer mindent egy helyen könyvel, és eszközök sokasága helyett csupán egyetlen olyan készülékre van szükség, mely képes ellátni a nélkülözhetetlen feladatokat.

A Zebra fejlesztői ennek érdekében dolgozták ki univerzális vonalkód leolvasó készüléket, mely jóval több feladat ellátására képes, mint azt első ránézésre gondolnánk.

Egy eszköz mind felett

Az Android operációs rendszerrel működő TC8000 terminál hatékonyságát bizonyítják azok a felmérések, melyek szerint a kísérleti időszakban az eszköz használata 14%-al növelte a résztvevő raktárak produktivitását. És hogy minek köszönhető ez a rohamos fellendülés?

Főként a TC8000-es terminál formatervezésének és kialakításának. Az eszköz innovatív dőlésszögű érintőképernyője a szkennelést és a képernyő leolvasását egyszerűbbé és gyorsabbá teszi, mint a hagyományos vonalkód olvasók esetében. A terminál a nehezen olvasható, gyűrött, vagy sérült vonalkódokkal is könnyebben birkózik meg elődeinél. Operációs rendszerének köszönhetően együttműködik a raktárkészleteinket nyilvántartó szoftverekkel, és akár egyszerre több programmal is képes egyidejűleg dolgozni.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés