Forradalmi technológiák fejlődését segíti az e-kereskedelem

Forradalmi technológiák fejlődését segíti az e-kereskedelem

Az online vásárlás széles körű elterjedésének köszönhetően napjainkban szinte az orrunk előtt zajlik a kereskedelmi forradalom. A jól megszokott modellek átalakulóban vannak, ennek hatására pedig egyre nagyobb igény mutatkozik az újabb, gyorsabb és modernebb megoldások alkalmazására.

Ezek közé tartozik többek közt az újgenerációs mobileszközök alkalmazása is. Ezek a készülékek nem csak hatékonyabbak a korábbi, analóg megoldásoknál, de megbízhatóbb alternatívát is jelentenek a raktárkészlet kezelésére és nyilvántartására, ráadásul mobilitásuknak köszönhetően felhasználhatóságuk is jóval sokrétűbb és univerzálisabb.

Válaszúthoz érkeztek a gyártók és a raktárak

A piaci modellek világszintű átalakulása napjainkban egyre növekvő komplexitáshoz, a munkafolyamatok átalakulásához vezet. Az e-kereskedelem kényelmes, új megoldásainak köszönhetően ugrásszerű fejlődésnek és terjedésnek indult, ami új kihívások elé állítja mind a kereskedelemmel foglalkozó cégeket, mind pedig az ő igényeiket kiszolgáló gyártókat. Ez a fajta változás egyre gyorsabb és pontosabb munkát követel a láncolatok résztvevőitől, melyhez elkerülhetetlen a technikai szempontból történő felzárkózás is.

Az elmúlt években egyre több vállalkozás érzi úgy, hogy ha nem tart lépést a piacot elárasztó, új versenyzőkkel, nagyon kicsi az esélye annak, hogy a mélyvíz felszíne felett maradhat. Éppen ezért részesítik egyre többen előnyben az olyan, modern eszközök használatát, mint az Android operációs rendszerrel működő, hordozható számítógépek.

A növekvő érdeklődés pedig megkívánja, hogy ezek a készülékek egyre nagyobb teljesítményűek legyenek és egyre több feladatot hatékony ellátására legyenek képesek.

A Zebra elfogadta a modern kor kihívását és a dinamikusan változó piaci igényekre történő válaszként belekezdett saját eszközeinek újragondolásába, továbbfejlesztésébe.

Változó igények, új megoldások

A cég a közelmúltban jelentette be legújabb mobil adatgyűjtőjének, az MC9000-es szériát felváltó MC9300-nak a megjelenését. A készüléket minden szempontból annak megfelelően optimalizálták, hogy segítse a felhasználók Windows alapú rendszerekről Androidra történő átállását, ezáltal pedig gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a munkafolyamatot.

Az MC9300-as szériát a legújabb Qualcomm chippell látták el. Ez lehetővé teszi az eszköz számára azt, hogy a jövőbeli Android frissítésekkel is száz százalékban kompatibilis legyen, ami által hosszú ideig stabilan és megbízhatóan használható a kereskedelmi és raktározási munka során egyaránt.

És hogy miért van erre szükség?

Az MC9000 kedvelt kulcsfontosságú funkciói természetesen nem változnak. Az új széria azonban több, hasznos lehetőséggel is bővül, illetve mind hardveres, mind szoftveres szempontból növekszik stabilitása és megbízhatósága. Ezek az újítások a felhasználókat leginkább abban segítik, hogy gyorsan és hatékonyan tudjanak felzárkózni a modern kor elvárásaihoz, és minden eshetőségre felkészülten vehessék fel a kesztyűt versenytársaikkal szemben.

Mi lesz a korábbi széria sorsa?

A Zebra közleménye szerint a korábbi, MC9000-es széria gyártása és forgalmazása a jövőben sem fog leállni, hiszen az eszköz továbbra is az egyik legkedveltebb mobil kompjúternek számít a felhasználók körében. Világszerte rengeteg nagy, kereskedelemmel, raktározással, illetve logisztikával foglalkozó cég használja, és a visszajelzések azt mutatják, hogy elégedettebbek már nem is lehetnének vele.

A Zebra célja az új eszközök bevezetésével a felhasználók fejlődési folyamatának meggyorsítása, munkájuk gördülékenyebbé és hatékonyabbá tétele. Az MC9300-as széria megjelenése pedig csak egy a rengeteg innováció közül, mellyel a jövőben szeretnék elősegíteni azt, hogy eszközeik használatával minden vásárlójuk a lehető legtöbbet tudja kihozni saját üzletéből. Legyen szó akár a klasszikus értelemben vett kereskedelemről, akár modern, online működő vállalkozásról.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés