Dolphin CT40 - Gyorsabb és egyszerűbb tárolási folyamatok

Dolphin CT40 - Gyorsabb és egyszerűbb tárolási folyamatok

A kiskereskedőknek napjainkban javítaniuk kell a vevői élményt a fogyasztók és végfelhasználók számára, hogy jobb, gyorsabb tárolási és vásárlási tapasztalattal gazdagodjanak. Biztosítsa munkatársainak azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy az e-kereskedelmi webhelyekhez kapcsolt ügyviteli folyamatokban megfelelően tudjanak dolgozni.

Ezt a készüléket a kiskereskedelmi üzletkötők és más, rendkívül mobilis munkatársak számára tervezték, hogy zökkenőmentes és akár az ügyfelet is bevonó vásárlási élményt nyújtson. A Honeywell Mobility Edge platformjával együtt kiegészítve olyan kibővített termék életciklust is kínál, amely öt generációra frissíthető, ezzel garantálva, hogy maximalizálja a készülék befektetési megtérülését.

Gyárilag Android operációs rendszerrel és a Mobility Edge platformmal szerelt. Ez az elegáns és nagyvállalati szintű teljes képernyős, érintő kijelzős eszköz a legjobb a kategóriájában a kiskereskedelem, a készletkezelés, a boltokban történő árueladás, a rendelésszedés és a szállítás terén.

Jellemzők:

  • Future-Proof - Hosszú Android rendszer támogatás
  • Hosszú élettartam és elérhető ár kategória
  • Könnyű kompatibilitás, esztétikus megjelenés
  • Speciális adatrögzítő szkennelés
  • Mobility Edge - gyorsítja a telepítéseket, optimalizálja az eszközt, egyszerűsíti a karbantartást és kiterjeszti a termék életciklusát

Amennyiben maradtak nyitott kérdései a CT40 készülékkel kapcsolatban keressen minket bizalommal. Beszéljen szakképztett kollégáinkkal, hogy kiderüljön miképpen tudjuk összehozni a szükséges hardver-, szoftver- és támogatási szolgáltatásokat, amelyek szinte azonnali elégedettséget biztosítanak.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés