Innovatív vállalati adatkezelő szoftvert dobott piacra a Honeywell

Innovatív vállalati adatkezelő szoftvert dobott piacra a Honeywell

A céges adatgyűjtési és kezelési technológiák fejlesztésében a Honeywell hosszú évek óta élen jár, piacvezető vállalatnak tekinthető. A cég idén sem hazudtolta meg magát, hiszen június elején olyan bejelentést tett, mely alapjaiban újítja meg az adatelemző szoftverek piacát, és fenekestől forgat fel mindent, amit korábban a céges ügyintézés feladatkörével kapcsolatban tudni véltünk.

Több, mint 100 év tapasztalata egyetlen szoftverben

A Honeywell szóvivői június hatodikán jelentették be új szoftverük, a Honeywell Forge hivatalos megjelenését. A program nem más, mint egy felhőalapú alkalmazás, melynek célja a vállalati adatgyűjtés, adatkezelés, illetve adatelemzés egyszerűsítése és megreformálása.

A felhőalapú szoftver a felhasználók számára lehetővé teszi azt, hogy fejlett elemző megoldások segítségével hatékonyabban juthassanak olyan, hasznos információkhoz, melyek felhasználása segíti vállalkozásuk megfelelő optimalizálását. A Honeywell Forge használatával a cégek működése nem csak hatékonyabban, de biztonságosabban is működhet a jövőben.

A szoftver fő feladata, hogy a különböző eszközöktől, munkafolyamatokból származó adatokat könnyedén feldolgozható és monitorizható információvá alakítsa. Téve mindezt gyors, hatékony, és legfőképp költségkímélő módon.

A szoftver a cég eszköz- és folyamatirányítási technológia területén szerzett, több mint 100 éves tapasztalatára támaszkodva minden olyan tulajdonságot egyesít magában, melyek segíthetik a biztonságos munkát és a munkahelyi produktivitás hatékony növekedését.

Legfőbb erénye a kompatibilitás és a transzparencia

A felhőalapú adatkezelő szoftvert szinte bármilyen vállalkozás számára hasznos lehet, a kisebb cégektől kezdve egészen a nagyvállalatokig. Ez nem másnak, mint magas fokú kompatibilitásának, már használatban lévő eszközökkel és szoftveres rendszerekkel történő összekapcsolhatóságának köszönhető.

A Honeywell Forge a legtöbb, már működő vállalati szoftveres rendszerben hatékonyan integrálható, és az azon működő eszközök összehangolásával segíti az adatgyűjtés, az adatelemzés, valamint a vállalati tevékenységek monitorozásának folyamatát. Alkalmazásával a munkahelyi rendszerek nem csupán könnyen kezelhetővé, de hatékonyan átláthatóvá is tehetők, hiszen a szoftver egy, központi elemként kezeli és irányítja minden olyan eszközünket, melyek segíthetik a cégünk működését előre mozdító, fontos információk begyűjtését és feldolgozását.

És hogy miért jelent ez akkora előrelépést?

A nagyvállalatok többségénél a hatékony működéshez szükséges feladatkörök és munkafolyamatok átláthatóságának megoldása már önmagában súlyos problémát jelent. Arról pedig, hogy ezek a folyamatok hatékonyan összehangolhatók legyenek, már ne is beszéljünk. Ilyen káoszban azonban rendkívül nehéz a produktivitás, valamint a vállalti kultúra javításához hasznos információkat kinyerni a rendszerből, és hasznunkra fordítva feldolgozni azokat.

A Honeywell Forge célja, hogy feloldja ezt a töredezettséget, és olyan eszközt adjon cégek kezébe, mely nem csak a munkát teszi könnyebbé, de utat nyit a folyamatos, piaci igények szerint alakítható, fenntartható fejlődés felé.

Forradalmi újítások a biztonság és a produktivitás jegyében

A szoftver az egyszerű adatgyűjtés és -feldolgozás mellett rengeteg új, innovatív és hiánypótló feladat elvégzésére is képes. A Honeywell Forge prediktív elemzésen keresztül segíti felhasználóit abban, hogy időben tudják azonosítani a karbantartási problémákat, és még azelőtt megakadályozzák kibontakozásukat, hogy azok komolyabb problémát okoznának a rendszerben. A szoftver segítségével a munkavállalók termelékenyebbek lehetnek, de szakszerűbben és biztonságosabban is dolgozhatnak majd, mindezt úgy, hogy a Honeywell Forge csökkenteni a költségeket és a kockázatot, azonban láthatóan növeli a produktivitást.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés